A fojtogatás btk szerint minek minősül?
Anyósom cukorbeteg és ez mellett mentális betegségei is vannak.
Szombaton reggel ő mégis lekváros kenyeret evett ( utána természetesen rosszul volt egesznap ) .Mikor megkérdeztem, hogy miért csinálta , miért nem ébresztett fel , agresszív lett . Konkrétan közölte, hogy én nem pofazom neki , ő azt eszik amit akar és fojtogatni kezdett.
Párom 24 órás szolgálatot adott így nem volt itthon . Az anyósom testvére szedte le rólam . Ha nincs itt , akkor valószínűleg befejezi . Én csak védekezésképpen a haját teptem . A pszichiátria kiengedi , mert ott nem mutat agressziót.
Ha feljelentést teszek minek minősítik ? Testi sértés vagy gyilkossági kísérlet?
Mikor párom itthon van , akkor nem történik ilyen, mert a fia hatással van rá .
Legkisebb gyermek 6 hónapos. Rajta kívül még 2 gyermekem van .
Mivel 58 éves idősek otthonában nem fogadják . Nincs jövedelme. Velünk él , de én már félek tőle .
( skizoeffektiv zavaros)
9- es.
A párommal úgy jöttünk össze , hogy nekem a két gyerek adott volt . Akkor még nem tudtunk édesanyja betegségéről . 6 éve leszünk együtt, 2 éve voltunk egy pár mikor kiderült . Páromnak nem volt gyermeke . Tavaly még nem volt ennyire veszélyes az édesanyja, gyógyszert váltottak neki , mert a perdoxtól extran intovertált és lehangolt volt , egy szót se szólt . Most rivotrillt és ketileptet szed . A rivo, brutál elvonásos tüneteket tud okozni , illetve nehezen viseli a cukorbetegség miatti korlátozást is . Utóbbi 3 hónapja derült ki .
Páromnak nem volt gyermeke és egyáltalán nem bánom , hogy szültem neki .
12-es , sajnos nem kamu.
10-15 nap és engedik ki.
Párom most szerencsére ki állt mellettem . Utolsó esélye van. Ha nem viselkedik, otthonba fog menni. ( persze ha lesz hely , ugyanis az egész országban kb 4 helyen fogadnák ennyi psziho bajjal mint ami neki van ) .
Kívánom, hogy senki ne tapasztalja meg , hogy milyen egy mentális beteggel az élet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!