Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek kimenjek augusztus...

Szerintetek kimenjek augusztus 20-án Budapestre tűzijátékra? 19/f

Figyelt kérdés
Egyedül mennék. Nos ez a baj. Sajnos anyukám már nincs velem. Egyedül nem akarok menni. Vagyis de, érdekel a tűzijáték, meg hát 100kmről arébb utaznék fel, de az a baj, hogy egyedül vagyok, és mivanha elkap a depresszió, vagy elkap a szociális szorongás, vagy a magány, vagy valaki kipc-z ott...

2023. aug. 18. 21:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha korábban jártatok megnézni, tudod mivel jár, milyen ott az úri közönség, és 19 évesen még mindig vonz az efféle látványosság, akkor amondó vagyok, menj és nézd meg, mert ha el sem indulsz, 0% az esélye, hogy élvezni fogod, ha odamégy, azért jóval több. Az meg igazán a magánügyed, rászánod-e az időt és útiköltséget. Én nem tenném, a tömeg sem vonz, de az a lényeg, neked mi szerez örömet.

Ha viszont nem voltál még, vagy jópár éve már, hogy voltál, akkor azt javaslom, ilyen problémákkal és félelmekkel ne most próbálkozz, lesz jövőre is.

2023. aug. 19. 11:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos anyukám már nincs velem"

Már bocs, de ebből nekem is az jött volna le, hogy meghalt.

Egyébként baromi egyszerű: ha menni akarsz, menj! Ha nem akarsz, ne menj!

2023. aug. 19. 13:25
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Én elmennék a helyedben, de persze te érzed. Szerintem szép és megérdemled, hogy elmenj megnézni, ha téged érdekel, akkor is, ha nincs kivel menned. Ha szorongsz a tömegben, kerüld el azokat a helyeket, ahol túl sokan vannak, elég sok helyről látaszódik a tűzijáték, választhatsz. A depresszió nem tudom pontosan miért fogna el téged, azt gondolnám az inkább akkor jön elő, ha egyedül maradsz otthon, mert nem mersz elindulni, de gondold végig és készülj fel nyugtató gondolatokkal erre az esetre. A magánytól ne félj, attól még mert egyedül csinálsz valamit, nem kell magányosnak érezned magad. Akkor is magányos vagy, ha ki sem mozdulsz, így legalább teszel valamit azért, hogy jól érezd magad. Nem fognak kipécézni, elég biztonságos város azért ez, főleg egy ilyen eseménykor. Egy csomó átlagos ember lesz kint, nem rosszindulatúak.

Nyilván nem tudok így a távolból segíteni, de megígérem, hogy én például nagyon kedves leszek mindenkivel, akivel találkozom, és rámosolygok arra, aki kicsit elveszettnek tűnik, hátha véletlenül pont te leszel az, és segítek ezzel egy kicsit a szorongásodon és a félelmeiden. :)

2023. aug. 19. 16:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Alszok erre egyet és elmondom hogy döntöttem :D
2023. aug. 19. 17:55
 15/20 anonim ***** válasza:
1%
gondolom azért akarsz menni,hátha valaki lecummant a nagy tömegben! T.G.már foglalt, ő inkább fricskázik!
2023. aug. 20. 06:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én hajóról nézem egyedül.

21f

2023. aug. 20. 20:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem.mentem
2023. aug. 22. 18:24
 18/20 anonim ***** válasza:
5%
kit érdekel, hogy mentél vagy nem? engem ép T.G fricskázott, én sem voltam.
2023. aug. 22. 21:20
 19/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem baj, remélem jól telt azért a napod. :)
2023. aug. 22. 23:28
 20/20 A kérdező kommentje:

#18, errol a kerdes de ne zavarjon te koszliderc

#19 igen, jol, koszonom:)

2023. aug. 23. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!