Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szal kitöltöttem pár tesztet...

Szal kitöltöttem pár tesztet és az jött ki, hogy autista vagyok mindegyiken. Akkor most mi van?

Figyelt kérdés
lol
2023. aug. 17. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
koszonom szepen
2023. aug. 17. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy tényleg 5-nek van igaza, kezd el szakembernél kivizsgáltatni magadat. Háziorvosnál érdemes kezdeni. Ő majd beutal oda ahova kell.

Akármi lesz, a végén legalább tudni fogod mi a helyzet, aztán a végén még tudsz segíteni is magadon. Hajrá

2023. aug. 17. 22:50
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
ismet koszonom szepen zold alma ment
2023. aug. 18. 10:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Online buzzfeed meg Facebook tesztek helyett esetleg keress fel szakembert: [link]
2023. aug. 18. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy akarod, akkor elmész egy szakértőhöz, és megcsinálod a teszteket. Utána a szakértő kielemzi az eredményeket, és megtudhatod, hogy valóban autista vagy-e.

Ha nem akarod, akkor nem mész el, de akkor, ha autista vagy, akkor mindenféle támogatás nélkül nézel szembe az élettel, mint eddig.

2023. aug. 18. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

“Ha nem csak te, hanem hivatalosan is megállapítják, akkor rokikártyát is kapsz és ingyen parkolhatsz. Meg utazási kedvezményt is.”

Én autistaként ezek közül semmit nem kaptam. Szemét ez a kormány a betegekkel.

2023. aug. 23. 17:47
 17/18 hosszúhajú ***** válasza:

ha budapesti vagy akkor az autizmus alapítvány mérheti fel hitelesen hogy valóban az vagy e és ő adhat róla papírt. keress rá neten. most 2 éves a várólista.

[link]

elküldöd milyen teszteket töltöttél ki? én egyet találtam csak - nálam is ez van...lécci küld el akár privibe is! köszönöm!

2023. aug. 31. 01:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Áh, mindegy, ebből úgy se tudnának kigyógyítani, meg a társadalmi stigmát se szeretném, hogy "fogyatékos" vagyok. Ha eddig ellavíroztam, akkor ezután is megleszek, csak jó tudnom róla, és ez megmagyaráz sok mindent. Köszi a válaszokat, üdv
2023. szept. 5. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!