Egy idegroncs vagyok a szerencsejáték függőségem miatt, mitcsináljak?

Én dohányoztam ,napi 2 doboz.
Abbahagytam.
Azóta 1 üveg pezsgő az évfordulón !!!

egyedül nem megy, keress szakembert. ha már felismerted, az óriási. az első lépést megtetted !!!!
pszichiátriai rehabilitációs központot. igen, ez egy mentális betegség, pont ahogy előtte írták.

Fogadd el, hogy problémád van (ez ahogy látom eljutott a már a felismerésig) és határozd el, hogy teszel érte. Utána pedig kérj segítséget.
A fentiek között vannak jók, onnan válogass, szerintem a kifejezett kezelés mellett tényleg menj el csoportokba, mert a támogató közösségek nagyban tudnak segíteni és megelőzni a visszaesést.

Vagy egyéni terápiába, vagy valamilyen önsegítő csoportba menj el.
Van valami pszichés bajod, amit el akarsz nyomni, erre kell a játék. Ezt a problémát kellene valahogy feldogozni/megoldani/átkeretezni. Ehhez hatékony külső segítséget igénybe venni. A Nyírőben is van addiktológia, járóbeteg ellátás is, meg csoportok is. De nem tudom mennyi hely van, írj nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!