Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy idegroncs vagyok a szerenc...

Egy idegroncs vagyok a szerencsejáték függőségem miatt, mitcsináljak?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Én dohányoztam ,napi 2 doboz.

Abbahagytam.

Azóta 1 üveg pezsgő az évfordulón !!!

2023. aug. 18. 08:25
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Egyszerûen hagyd abba!
2023. aug. 21. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

egyedül nem megy, keress szakembert. ha már felismerted, az óriási. az első lépést megtetted !!!!

pszichiátriai rehabilitációs központot. igen, ez egy mentális betegség, pont ahogy előtte írták.

2023. dec. 31. 01:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Tényleg pszichológus, ha nagyon durva pszichiáter, és addiktologia. Segítség nélkül nagyon nehéz lesz.
2024. aug. 15. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Fogadd el, hogy problémád van (ez ahogy látom eljutott a már a felismerésig) és határozd el, hogy teszel érte. Utána pedig kérj segítséget.

A fentiek között vannak jók, onnan válogass, szerintem a kifejezett kezelés mellett tényleg menj el csoportokba, mert a támogató közösségek nagyban tudnak segíteni és megelőzni a visszaesést.

2024. aug. 16. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Próbáltad már az új sorsjegyet?Ami 5000 ft,tegnap nyertem vele 100 ezret...
2024. aug. 16. 15:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Vagy egyéni terápiába, vagy valamilyen önsegítő csoportba menj el.

Van valami pszichés bajod, amit el akarsz nyomni, erre kell a játék. Ezt a problémát kellene valahogy feldogozni/megoldani/átkeretezni. Ehhez hatékony külső segítséget igénybe venni. A Nyírőben is van addiktológia, járóbeteg ellátás is, meg csoportok is. De nem tudom mennyi hely van, írj nekik.

aug. 27. 16:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!