Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi miatt utálod az életedet?

Mi miatt utálod az életedet?

Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 00:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mert kaptam egy vírust, amivel tönkretette az életem.

Nem tudok illeszkedni az emberek között...

2023. aug. 15. 09:49
 12/19 anonim válasza:
4%

Na ezért nem kell egy választ sem komolyan venni gyakorin.

Ezek az emberek osztogatnak tanácsot akik meghalni akarnak annyira nyomorúságos az életük.

Ezek rántják le a többit magukkal csak mert nekik sz*r

2023. aug. 15. 10:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok dolgot kéne leírjak,de sok a megváltoztathatatlan dolog.

Amin tudok pl külső azon tudok.

Sok máson nem...

2023. aug. 15. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szar munkahelyek miatt
2023. aug. 15. 12:40
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
#12 A nehéz sorsú emberekben bizonyítottan több az empátia, és több élettapasztalatuk van. Pl. aki eret akar vágni mert egész életében szegénységben élt és másodállásokkal, különböző maszekkokkal, meg dolgok árulásával élt túl, sokkal használhatóbb tanácsot fog tudni adni anyagi szempontból, mint a tök boldog jólétben élő pali akinek a szülei a segge alá tették az orvosit és annyit tud mondani hogy "há jól fizető állást kell vállalni". De a lelki dolgokat nézve is aki látott, élt már át szart is, sokkal normálisabban tud lelki támogatást és tanácsot adni, mint akinek életében semmi komolyabb baja nem volt ezért számára magától értetődő hogy mindenki boldog, és csak annyit tud mondani hogy "jaj ne legyél szomorú".
2023. aug. 15. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Mert el van átkozva a családom és egy normális apa helyett egy elmebeteg bőgő pszichopatat kaptam
2023. aug. 15. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Panikbetegseg szorongás depresszió. 15 éves korom óta. Szar gyerekkor szar szülők család körülmények rengeteg bántás verés fizikai lelki iskolában is mindenhol. Voltak álmaim céljaim a betegségeim miatt elúsztak . Kapcsolatok társkeresés minden romokban. Dolgozok de nem szeretem viszont számlákat fizetni kell. 28 évesen már a halált látom kiútnak csak. Volt kisérletem de csak majdnem maradtam ott. Voltam alkoholista évekig már nem iszok de így se jobb . Egyszerűen kezdek beletörődni szenvedni jöttem a földre ez van. Nem tudom minlesz meddig bírom mikor készülök ki teljesen. Elöbb utóbb biztos. Vagy kinyírom magam vagy bírom még ez nem élet csessze meg. Ez szenvedés. Rühellek élni.
2023. aug. 15. 22:47
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Sose nyerek a lotton, mindig masok nyernek
2023. aug. 16. 05:01
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
Mert bipoláris zavaros vagyok és nem tudok dolgozni. Meg nem értek semmihez.
2023. aug. 17. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!