Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ilyenkor a hallucináció?

Zacskofej2 kérdése:

Normális ilyenkor a hallucináció?

Figyelt kérdés
Barátokkal elmentünk 3 napra nyaralni,és 4 órát aludtam kb minden éjjel és folyamatos ivászat volt.Most ahogy haza értem folyamatosan a fülembe az ő hangjuk van,meg a zsivaly ami folyamatossan ment.Meg néha olyan érzésem van mintha még ott lennék…Pánikbeteg vagyok alapból és ráparázok erre pluszba nagyon. Ilyenkor normális ez a hallucináció?Kialszom magam és jobb lesz?

2023. aug. 14. 20:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
*fejenként ment le ennyi:/
2023. aug. 15. 11:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugy latom meg bodult allapotban vagy, nem erzekeled a szarkazmust. Nem jo ha nem alszol eleget. a keves alvas szarkazmus volt. Napi 1 liter palinka es legalabb kihanytal valamennyit aznap es nem masnap?

A remeges, hallucinacio, panik mind deilirum tremens tunetek. Lehet fokozodni fognak bar azok mar jelentkeznenek pl epilepszia roham meg ilyenek de en nem igazan ittam csak alkeszokkal voltam ugymond... egy helyen. Hat meglatjuk mi lesz. Ha szarabbul erzed magad, tobb/erosebb a remebes 112.

2023. aug. 15. 12:00
 13/22 anonim ***** válasza:
47%
remeges*
2023. aug. 15. 12:01
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
mert lehet grand mal rohamod (epilepszia) es azt azonnal kezelni kell.
2023. aug. 15. 12:01
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
Tegnap fejezted be az ivaszatot? Vagy mar tobb napja az mondjuk fontos.
2023. aug. 15. 12:02
 16/22 A kérdező kommentje:

Miután leírtam leesett akkor,hogy szarkazmus volt,fogtam is a fejem:DD Hányni nem hánytam,de lehet hogy jobban jártam volna...

Az a baj nagyon hipohonder vagyok és pont az epilepszia a legnagyobb félelmem kb már gyerekkorom óta,vettem most be egy frontint és kezdek jobban lenni,remélem ez az egész csak egy pánik volt:/

2023. aug. 15. 12:08
 17/22 A kérdező kommentje:
Meg szerencsére nincs ájulás szerű érzésem stb,közérzetem a szokásos,kicsit fáradt vagyok + a remegés volt és ennyi
2023. aug. 15. 12:10
 18/22 A kérdező kommentje:
(Tegnap fejeztem be az ivászatot)
2023. aug. 15. 12:13
 19/22 anonim ***** válasza:
67%

Hat ha tegnap akkor ha mar most remegsz... akkor a java meg be sem indult. Haziorvost hivd fel szerintem, mert nem egyszer talalkoztam alkesszal akinek mar a maja azert joval tobbet bir meg 40 - 50 koruli es vittek korhazba delirium tremens, epilepsziaval nyelvet elharapva tobbszor.

Nem ijesztgetes, de ha mondom erosodnek a tunetek, szarabbul vagy mint egy atlagos masnapossag, az delirium tremens lesz, ami az alkohol gyors megvonasat jelenti igazabol a szervezettol. Ez altalaban az elso - harmadik nap szokott megjelenni, hirtelen azert veszelyes. Es a tunetek (epilepszia, remeges panik meg ilyenek) tartanak napokig meg utana. Termeszetesen pszichiatriai osztalyra kerul ilyenkor az ember arra a durvan 5 napra - 1 hetre, megfigyelesert es egeszseg fenntartasaert.

2023. aug. 15. 12:31
 20/22 anonim ***** válasza:
91%

Na most 3 napig ittál, és tegnap hagytad abba. Három nap ivás után, nem lesz deliriumod, kérdező. (kivéve ha előtte is rendszeresen ittál már)

Igazából rohadtul ki van fáradva a szervezeted, azért remegsz. Alszol még egy nagyot, jobban leszel. Meggyötörted a szervezeted, szerintem csak ennyi az egész.

2023. aug. 15. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!