Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért leszek nagyon éhes a...

Miért leszek nagyon éhes a Frontintól?

Figyelt kérdés
Ha nagyon ideges vagyok és beveszek 1 mg körül belőle össze vissza eszek mindenfélét és elég sokat. Pedig alapból nem eszek sokat de a Frontintól csak úgy tömöm magamba az ennivalót. Másnak is van ez a mellékhatás?

2023. aug. 13. 18:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell feliratni külön a xanaxot, a frontin receptre is ki fogják adni a xanaot mivel ugyanaz a hatóanyag. Némi eltérés lehet, de én azért poshadt kenyérhez nem hasonlítanám a frontint. Ráadásul valószínűleg semmi köze az éhségnövekedésnek ahhoz, hogy nem az eredeti xanaxot szedi az illető hanem frontint.

Azt, hogy mindenféle frontinos kérdéshez beírod, hogy azért van az adott probléma mert nem xanaxot szed a kérdező, eléggé hitelteleníti az álláspontodat.

2023. aug. 13. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
15%

Nekem pl egyáltalán nem veszi el az étvágyam a stressz.

Én akkor veszek be Frontint, ha nem vagyok álmos, de muszáj lenne aludnom. Az sikerül is, de másnap éhesen kelek, és nagyjából délutánig éhes vagyok folyamatosan. Hiába eszek, akkor is. Tuti, hogy ez egy mellékhatása a gyógyszernek. Legfeljebb nem olyan, ami mindenkinél jelentkezik.

2023. aug. 13. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:
20%

12 vagyok.

Nálam a Xanax és a Rivotril is előidézi ugyanezt sajnos.

2023. aug. 13. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:
7%

12

gyartas minosegetol fugg egy gyogyszer hatasa, mellekhatasa, meg persze alapanyag beszerzesek amibol csinaljak az alprazolamot mert az sem fan terem.

Ha az alprazolamot mi gyartjuk, lasd elozo kommentem, melle Frontin-t termeket hozunk letre, akkor mar ketszer akkora problema lehet, mert vannak segedanyagok is. Mivel belfoldi business, meg sem kell felelnie EUs szabalyoknak.

Csak kepzelni tudom, hogy egy Orban-kormany rothato, elhanyagolt egeszseguggyel mennyit aldoz kulon a gyogyszergyartasra, eloallitasra amikor az egyik fo celpont az orvosi kamara szetverese. Es ezek utan valaki frontint ker xanax helyett.

A Xanaxot egy total millardos pfizer ceg gyartja, az eredeti alprazolam szabadalmas. Az az igazi alprazolam. Egyaltalan nem mindegy a tisztasaga egy hatoanyagnak.

Pont ez a baj amerikaba delebbre foleg a nagy drogosok, hogy nem tiszta amivel lovik magukat es ebbe halnak bele paran, tuladagolas meg egyeb nem vart dolgok. De ez egy csunya pelda, viszont hasonlithato Magyarorszaghoz.

En nem tamogatom a Magyar gyogyszergyartast, mert alkalmatlan, nincs penz ra es ez a kormany pont az ellenkezo iranyba huzza az egeszet. Orvosok nagy resze mar kiment, maradt itt par idiota.

Nem hivo vagyok, racionalis elvek alapjan dontok mint leirtam. Egy kis lofing Orban-politika (nem M.o) ne szalljon versenybe egy USA-val semmilyen gyogyszereszeti teren. Egy hulye antipszichotikumot keszitett a megaldott Richter, azt is annyira imadjak hogy kidobjak a kukaba legjobb esetben, mert akkora sz*r. Itthon sem hasznaljak meg olyan sz*r. Max elvetve. Inkabb hasznalnak quetiapine, risperidone, meg ilyeneket. De egyedul a Frontinnal lehet porgetni valamennyit, en meg azt nem tamogatom, ha te/ti igen, erezzetek jol magatokat az Orban egeszsegugyben.

2023. aug. 13. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért mert nyugtató tehát csökkenti a vérnyomást. Magas vérnyomás mellett nincs étvágya az embernek,pl.alapból ha nem szoktál koffeint inni,mert nem kell,és megiszol egy erős energiaitalt,akkor meg nem bírsz majd rendesen enni. Ha szorongsz,attól szintén magasabb a vérnyomásod. Olyankor olyan érzés mintha össze lenne szorulva a gyomrod stb... Frontin,v a legtöbb nyugtató ezt lejjebb viszi,ezért is álmosít pl. És ezért lesz többek között az étvágyad is nagyobb.
2023. nov. 6. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!