Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak nagyon magam...

Mit csináljak nagyon magam alatt vagyok?

Figyelt kérdés
Szkizofrén vagyok. Több jó dolog is történik, kaptam plusz munkát a munkahelyen majdnem dupla bevételért és három hét múlva megyek Varsóba de nem tudnak boldoggá tenni, ugyanolyan szomorú vagyok, levert , szorongó nincs kedvem semmihez. Kventiaxot, Rexetint és Helex SR szedek. Nagyon nehéz ez így nekem
2023. aug. 13. 18:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Mostanában gyakran pszichotikusnak érzem magam, abban nyilvánul meg hogy nem látom az élet értelmét, csak veszélyeket, stb, boldogtalan vagyok és túladagolom a Frontint
2023. aug. 13. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Helex... Kventiax... a jo oreg Richteres Rexetin...

Nem csoda hogy szarul vagy.

Valts eredeti gyogyszerekre:

Helex SR -> Xanax SR

Kventiax -> Seroquel XR

Rexetin -> Paroxat

Ezek az eredeti gyogyszerek a jobb oldal, a bal oldalon generikumok vannak (masolatok). NIncs nagy baj a krka-s masolatokkal, de az ember nem a poshadt kenyer felet szereti enni hanem a friss egeszet nem?

De ez a te donotesed hogy felveted-e vagy sem a pszichiaterednek aki le fog hulyezni hogy ez nem igy van, de az orvoslatogato ezeket mondta neki epp mielott te jottel, mert majd jovo nyaron ebbol tud majd menni karacsony szigetre tancolni a jacuzziba "tanulmanyi ertekezlet" cimszo alatt a csini-bini 19 eves filippino csajszikkal, majd a vegen meglokve egy kis $$$$-al.

En megszoktam mondani a (tak)/(dok)onynak mit kerek, nem azt amit o irna fel, hanem ami termeket kineztem hivatalos oldalrol, ugyanaz a hatoanyag es olcsobb is + eredeti es felirhatja. Persze huzza a szajat, mert lehet neki nem jut a jacuzzibol majd jovore.

2023. aug. 13. 19:18
 3/4 A kérdező kommentje:
De ha ezeket is írja fel, amiket eddig, a gyógyszertárban én kérhetem helyette azokat amiket leírtál. Az nem opció?
2023. aug. 13. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Elvileg kerheted igen, mivel ugyanaz a hatoanyag igen, ha nem X-eli be a nem helyettesithetoseget az e-recepten vagy a papir venyen.

Biztos el akarod tole venni a jacuzzi helyet?

2023. aug. 13. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!