Mi bajom van? Mi jöhet még ezek után? Valami tudatalatti dolog zavarhat be?
Figyelt kérdés
Mosatnában gyakran előfordul, hogy nem veszek észre vizuális dolgokat, amik elvileg ott vannak a szemem előtt, vagy módosultan fogom fel a látottakat (pl. 0-t 1-esnek néztem, és utólag visszaugorva láttam, hogy az nullás... pedig meg voltam győződve, hogy 1-est láttam...)
Egyébként is nagyon bamba ember vagyok, nem vagyok egy vizuális típus sem.
Nemrég pl. anyukámék kitettek a kocsiból, hogy beszaladjak egy üzletbe, jónéhány méterre az üzlettől.
Mikor végeztem, egyszerűen nem találtam meg a kocsinkat, kerestem, fürkésztem a szememmel, de semmi, még a környéken is körülnéztem, hátha átálltak máshova.. De nem és szüleim elmondása szerint végig az eredeti helyükön maradtak.. És még történt velem pár hasonló eset.
Kezd nagyon aggasztani a dolog..
2010. okt. 15. 16:56
1/2 anonim válasza:
ilyen nekem is szokott lenni, ez a tipikus "kiszúrja a szemét" dolog, de nem veszi észre XD sztem csak fáradt vagy :) nem is igazán a kocsit kerested, csak ráértél :)
2/2 anonim válasza:
ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül, velem is történnek rendszeresen hasonló esetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!