Kevntiaxra ha ez a reakció, akkor hagyjam abba igaz?
Csak 25 mg-ot vettem be orvosi utasításra tegnap este 5-kor. 6-kor elaludtam. Most ébredtem, majdnen 13 órával később és álmos vagyok.
Én ennek nem igazán látom értelmét, előtte scippát szedtem.
25 mg azt alvasra irja fel vagy "nyugtato"-nak, es teljesen helytelenul.
Antipszichotikumot felirni nyugtatonak vagy alvasra nem ezt kellene orvostanilag, orvoserkolcsileg. Miert nem ir fel akkor mirtazapine 7mg ot? Ha ugy adodik akkor venlafaxine 75mg?
Multkor meg risperidone-t lattam tobbszor mas embereknek felirni szorongasra, kesz orulet.
En ezeket ott hagynam. Sokkal veszelyesebbek az antipszichotikumok mint a szorongasoldok, vagy altatok. Tardive diskinesya, distonia, parkinszonizmus, QT intervallum megnyulas ami halalos lehet igen meg atipikus antipszichoknal is es rengeteg olyan mellekhatas ami vegleges lehet.
Ilyen nincs pl egy xanaxnal, zolpidemnel, eszopiclonnal. Es kisebb az esely mirtazapinnal, trazodonnal pl. Ennyire kifutottunk kapacitasbol gyogyszerekbol vagy ertelmes dokikbol?
De melyik beteg nez utana ezen
12
nem csodalom, dopamine receptorokat inaktival, meg norepinephrine receptorokat, specifickus serotonin receptorokat, amik meg pont a koncentraciohoz kellenenek azokat meg erositi pl histamine receptorok, bizonyos szerotonin receptorok.
Akkor legalabb irjon fel ritalint melle. Nekem azt csinaltak.
amik meg pont a koncentraciohoz kellenenek azokat meg erositi pl histamine receptorok, bizonyos szerotonin receptorok.
helyett
amik meg pont nem a koncentraciohoz kellenenek azokat meg erositi pl histamine receptorok, bizonyos szerotonin receptorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!