Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek után még ajánlanátok...

Ezek után még ajánlanátok nekem a pszichologust?

Figyelt kérdés

Többen mondták már, hogy menjek el stb. mert hogy nem jutok előre az életben. Az egyik szemét beszólása az volt, hogy nagyon rosszul öltözködök és hogy úgy nézek ki mint egy sorozatgyilkos. De mondtam, hogy engem nem érdekel az öltözködés hanem az a lényeg hogy milyen az ember. Mondta hogy inget hordjak mert felsőfokú végzettséghez az illik, de mondtam hogy engem nem érdekel abban feszengek jó nekem így trógerül. Erre azt mondta, hogy én csak a magamét fújom nem hallgatom meg. Mire azt mondtam én a szociális kapcsolatokban akarok fejlődni és mentálisan nem az öltözködés miatt jöttem!

Aztán hogy szóba került nincsenek barátaim. Mondta, hogy keressem fel az iskolás társaimat írjak rájuk facebookon. Erre mondtam neki, hogy én már új életet kedztem és pont az lenne a lényege, hogy én már nem az az ember vagyok aki akkor voltam. Teljesen leírta magát nálam. Egy olyan társaságba menjek vissza ahol én voltam a csicska, hogy ugyanaz legyen. Nem tudnék királyként viselkedni, ha akkor én voltam a tápláléklánc legalján hiába is telt el X idő.

Ezek után ha még egy ember pszichológust ajánlj nekem az nem normális. Többet én egy beszélgetés bárkivel, az utca emberével.

31 F

2023. aug. 8. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Igen, ugyanis mint az emberek sem, a pszichológusok sem egyformák. Ott is bőven van bántalmazó. Lehet a 6. lesz a megfelelő neked.
2023. aug. 8. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Tanulj meg gitározni.
2023. aug. 8. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!