Az "olcsó" pszichológus is lehet jó?
Figyelt kérdés
Néztem egyet, és 14 ezer nála 50 perc. Nekem ez furcsa, mert sok helyen 30-40 ezer egy óra. Szóval nem tudom, hogy ez mennyire mérvadó.2023. aug. 2. 17:25
11/22 anonim válasza:
Nem tudom hol nézed, de 30-40 ezer teljesen irreális. Budapesten lakom, kertvárosban, van a kozelben egy maganrendelo, most megnéztem az árakat 18 ezer 50 perc a pszichológus. És ez nem a legolcsóbb hely, hanem inkább drágának számít.
12/22 anonim válasza:
30-40? Nyíregyházán a legjobb pszichológus 10ezer/ óra..
13/22 anonim válasza:
Én - pár hónapja - pszichologuskereso.hu oldalon néztem és 15 volt az átlagár.
14/22 anonim válasza:
Ha online kezelés is működhet vidéki városban lehet olcsóbban találni 10-12.000 Ft között.
Az más tészta, hogy vannak pszichológiai technikák amik jobban működnek, ha személyesen vannak vezetve.
15/22 anonim válasza:
Nézegettem a közelmúltban Budapesten és max 20 ezerért láttam az 50 perceket.
16/22 anonim válasza:
Szerintem érdemes néhány önismereti könyvre beruházni.
17/22 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mi a helyzet, meg hogy, én lehet inkább mennék klinikai szakpszichológushoz, ha nem csak úgy a bajom akarom elmondani valakinek.
18/22 anonim válasza:
Pszichológusként mondom hogy ez a 30-40 ezer eléggé elszálltnak tűnik. Sztárpszichológusok rendelgetnek ilyen pénzért
19/22 anonim válasza:
tegnap 22:44-es vagyok
"én lehet inkább mennék klinikai szakpszichológushoz"
klinikai szakpszichiáterhez - amit akartam volna írni
20/22 anonim válasza:
Ez a 14 ezer átlagos ár, az enyémnél 15 ezer jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!