Az "olcsó" pszichológus is lehet jó?
Hát az államinál biztos jobb. Menj el, ha megengedheted magadnak, érezni fogod, mennyire profi.
A páromnak egy munkatársa öngyilkossága után kellett elmennie tb alapon egyszer, az teljesen haszontalan volt. Annyira nulla volt a csaj, hogy mikor elmesélte a párom, hogy mi történt és ő hogy érzi magát, sírni kezdett a pszichológus, hogy ezt még hallani is rossz, hát reméli, hogy mindenki fel tudja majd dolgozni, sok erőt kíván... Bent volt 15 percet a párom, aztán mehetett az utána következő...
Ettől azért ötven perc alapból jobban hangzik.
4
14 ezer a minimum. 5 - 6 ezer / 50 perc volt regen kb 6 - 8 eve. Ma mar a standard 14 ezer. Ez az alap.
A normal ma mar 20 - 25 ezer / 50 perc
A magasabb es talan minosegibb de nem biztos a 25 - 30 ezer / 50 perc pl. 28 000 / 50 perc.
Szep idok voltak amikor rohogtunk azon hogy 14 ezret ker egy pszichologus.
6
Pont ezt mondom hogy a 30 - 40 ezer az elfogadott ma mar sajnos... es add ossze, ha ertelmesen akarod csinalni szamoljunk atlaggal 35 000-rel.
kb. normalis esetben hetente kene jarni egy par honapig egy alkalmat.
Egy honap 4 het -> 35*4 = 140 000 Ft csak a terapeutam? Inkabb rakja a lo a seggembe a farkat.
5 éve jártam 5e ft / óra volt (vidék)
most 12e ft / óra
Azt láttam én is, hogy 20-30e Ft, főleg Budapesten és még többség csak egy sima alap diplomával rendelkezik.
Viszont relatíve ez a 12e ft is, én ezért is 1 napig dolgozok a munkahelyemen :D
7-es, ha valaki garantálná, hogy terapeuta segítségével helyrejönnék, akkor 1 milliót is rászánnék, csak lutri, hogy beválik-e. Az átlag magyarnak meg nincs pénze kísérletezgetni, hogy 100e ft-okat otthagyva váltogatja a pszichológust, hogy hátha majd a következő ráérez.
Ma már mindenkinek 200 ezres tv-je meg legújabb iphoneja van 500 ezerért, mert megveszik 2 év törlesztővel. Hidd el a pszichológus sem lenne pénz, ha tudná az ember, hogy jó befektetés, de több a kókler közöttük, mint a rendes szakember ez itt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!