Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Így le lehet szoktatni a...

Így le lehet szoktatni a csenddel verésről?

Figyelt kérdés

pár napja tart, megint. arra gondoltam hogyha keres majd (rendszerint ez szokott lenni), akkor abszolút nem reagálok a keresésére, kikapcsolom a telefont, eltűnök a közösségi médiából, nem jelzek vissza semmire és addig tartom ezt fent míg már megőrül és könyörög meg mindenfélét ír, jó sok ideig, de talán még annál is tovább. mikor már érzem rajta hogy tényleg keményen elkezdett elbizonytalanodni és kínlódni, és elnyújtom.

jó ötlet?

2023. júl. 30. 17:33
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
17 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
o basszus most keres.
2023. júl. 30. 17:35
 2/15 A kérdező kommentje:
kemény leszek!
2023. júl. 30. 17:35
 3/15 anonim válasza:
86%
Ha játszmázásként tekintesz az emberi kapcsolatokra, az semmiképp nem jó.
2023. júl. 30. 17:37
 4/15 A kérdező kommentje:
én csak nemet mondtam valamire, normálisan erre csenddel verést kaptam. ez már a milliomodik ilyen alkalom kb.
2023. júl. 30. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Mi van?
2023. júl. 30. 17:42
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Mégis miből gondolod, hogy meg tudsz és meg kellene változtatni valakit? Erre a kérdésre tudsz adni egy őszinte választ? Miért nem jó úgy, ahogy van? Mert úgy te érzed rosszul magad. Akkor miért is tartod vele a kapcsolatot? Őszintén érdekel, hogy mi vonz valakit egy bántalmazóban, ráadásul úgy, hogy látja a valóságot.

A 3-asnak igaza van. Játszmáztok. Minek? Van rá normális érved?

2023. júl. 30. 17:51
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Na velem először és utoljára csinálnád meg, az biztos!
2023. júl. 30. 17:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"ez már a milliomodik ilyen alkalom kb."

Ha az első ilyen alkalom után otthagytad volna a pics@ba, akkor az az egy alkalom lett volna, nem pedig millió.

2023. júl. 30. 17:53
 9/15 A kérdező kommentje:
7 én velem csinálják .
2023. júl. 30. 17:54
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Még mindig ott tartunk ennyi elérhető tudásanyag mellett 2023-ban, hogy mindenkit meg akarunk a saját képünkre formálni. Neked van gondod az ő viselkedésével, nem neki a sajátjával. Akkor kinek kellene változtatnia? Neked. Akármilyen rossz hír is.
2023. júl. 30. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!