Egyre erősebb gondolataim vannak az öngyilkossággal kapcsolatban. Megakarok halni ezt érzem. Ez a depresszióm miatt van szerintek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 22:14
11/27 anonim válasza:
10es. Kemény depresszióra gyógyszer kell. Amit leírtál az kevés és ha valaki nagyon depresszios ki se tud kelni az ágyból.
12/27 anonim válasza:
Mondok neked valamit. Nekem is kemény, de én elmegyek mozogni vagy bármi egyéb ami jó kedvre derít, semmi több.
13/27 anonim válasza:
Antidepi miatt vannak ilyen gondolataid. Baromi sokan kinyírják magukat tőle
14/27 anonim válasza:
Főleg ha nemrég emeltetek az adagon
16/27 A kérdező kommentje:
Eljartam en 15 20 km t turazni erdoben kutyaval videkre hegyekre satobbi. Futottam is erdobe kutyaval bicikliztem. Edesseget mindennap eszek gyumolcsot magokat mindent ami talan segit. Teakat is iszok . Semmitol se erzem magam jobban. 28 f. Hiaba emeltek az antidepin full rotty van es igy eld a napjaidat mikor a tmeetobe kivanod magad ez az elet de gyulolom hogy meg itt kell lennem.
2023. júl. 31. 01:01
17/27 anonim válasza:
Antidepit fokozatosan elhagynám. Én se jókat hallottam róla.
Orvos meg fel fogja írni, az az érdeke hogy engedelmes fogyasztó legyél.
18/27 A kérdező kommentje:
Kb 1 hete lett 15 rol 20 mg ra emelve a scippa. Szedek betablokkolot vernyomascsokkentot is. Frontint 0.25 reggel es este . Most ezeket hogy hagyjam el ? Beszeljek az orvossal? En ezt nem birom ilyen eletet ...
2023. júl. 31. 18:01
19/27 anonim válasza:
Szerintem először szokj le az antidepiről. Attól pont hogy depis leszel.
Hidd el, tudom.
Én is minden szart szedtem amit csak felírt a dilidoki és teljesen tönkretettek.
20/27 anonim válasza:
Ekkora baromságokat írni,hogy az antidepitől van szarul. Érdekes engem az húzott ki a kemény depressziobol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!