Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy brutális alkohol-gyógyszer...

Egy brutális alkohol-gyógyszer-kábítószerfüggővel mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

veszélyes magára nézve,kárt tesz a környezetében,józan pillanataiban kenyérre lehet kenni ez kb napi másfél óra...

Én párkapcsolati viszonyban vagyok vele sose bánt ilyenrol szo sincs marmint fizikailag,szavakkal persze igen,bar engem se kel félteni elég mérgező a kapcsolat viszont anyagilag nagyon függünk egymástól neki mindezek ellenére egy elég komoly rendszeres legális havi jövedelme van,régóta együt vagyunk emiatt társfüggőség is kialakult de durván

#alkohol drog gyógyszer
2023. júl. 26. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#8 köszi a választ

Csak tippre, de egy 30as éveiben járó valakiről beszélünk?

Ő sem menthetetlen, ahogy más sem, de ez már az a szint, amikor a kötelező recept az addiktológia, aztán min. 1 év bentlakásos rehab és mellette terápia. Ha elkötelezett a leszokás mellett, van esélye egy élhető életre, ha nem, akkor ennyi cucctól szó szerint meg fog bolondulni (veled egyetemben), de valószínűleg már most is nagyon komoly mentális problémái vannak.

2023. júl. 26. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy melyik éri meg jobban, egy viszonylagos anyagi jólét, vagy nyugodt, kiegyensúlyozott élet. Felőlem megkereshetné a világ összes pénzét is, ha ennyire undorító alak, akkor inkább lemondanék róla...
2023. aug. 1. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!