Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy brutális alkohol-gyógyszer...

Egy brutális alkohol-gyógyszer-kábítószerfüggővel mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

veszélyes magára nézve,kárt tesz a környezetében,józan pillanataiban kenyérre lehet kenni ez kb napi másfél óra...

Én párkapcsolati viszonyban vagyok vele sose bánt ilyenrol szo sincs marmint fizikailag,szavakkal persze igen,bar engem se kel félteni elég mérgező a kapcsolat viszont anyagilag nagyon függünk egymástól neki mindezek ellenére egy elég komoly rendszeres legális havi jövedelme van,régóta együt vagyunk emiatt társfüggőség is kialakult de durván

#alkohol drog gyógyszer
2023. júl. 26. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Te döntesz, hogy tönkreteszed az életed, vagy sem.

A pénz nem minden!

2023. júl. 26. 19:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Egy brutális alkohol-gyógyszer-kábítószerfüggővel mit lehet tenni?"

Semmit. Minnél távolabbra kell kerülni az ilyen emberektől, hogy nyugodtan kinyírhassa magát.

2023. júl. 26. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"anyagilag nagyon függünk egymástól"

Nem csak te tőle?

2023. júl. 26. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el te is drogozni, akkor legalább nem fog feltűnni egy idő után, hogy tönkre teszed az életedet.

(irónia)

2023. júl. 26. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

hmm. es te nem vagy függö? Gondolom igen, maskepp akkor miert lenne fontos vele lenni / maradni? Gondolomofizeti szinten a piadat, kokodat, stb...

En elhagynam,...lehe hogy most meg jol all anyagilag a pasi de nem lesz igy sokaig ha függö

2023. júl. 26. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Addiktológiai szakemberhez kellene irányítani. Ilyen jellegű segítség nélkül nincs esélye a kapcsolatotoknak, és valószínűleg neki sem.
2023. júl. 26. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
nagyjából mi és mennyi a fogyasztás?
2023. júl. 26. 20:26
 8/12 A kérdező kommentje:

😔alkohol kb napi 4-5dl vodka meg rengeteg sör,speed,ecstasy,kristály(mikor melyik)rivotril és frontin,általában ez egy nap alatt el is megy mindig😔

Én is függök tőle anyagilag ö is tőlem.Van egy nagy közös házunk,nagy kerttel egy gyonyoru részen,és mindketten jól kereső emberek vagyunk,neki több a fizetése de csak pár tízezer forinttról van szó a különbözetben tehát ez nem visszatartó erő.Utálom ezek miatt,de közben szeretem is.Ha néhány napig külön vagyunk már hiányzik.Tudom hogy érthetetlennek tűnik de ezt érzem es ezen nem tudok változtatni,sokszor viselkedik velem undorítóan ocsmányuk beszél stb,de rengeteg ideje egyútt vagyunk.És mondom azt érzem hogy szeretem magam sem tudom miért

2023. júl. 26. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tűrd, ahogy eddig.
2023. júl. 26. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló voltam.

Ne haragudj, de te nem vagy normális.

2023. júl. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!