Miért vagyok néha új társaságban egy bot?
Az introvertáltsággal semmi gond nincsen. Nem lehet mindenki társasági lény. Én se vagyok az, és azon tényleg felesleges agyalni, hogy mit kellene mondani egy új közösségben. Ha nem találsz szavakat, szószerint, akkor nem kell megszólalni és semmi baj nincs vele. De ha úgy érzed, hogy szeretnél egy kicsit társaságibb lenni vagy szeretnéd ezt a felesleges agyalást valahogy megszüntetni, akkor beszélgess egy pszichológussal vagy bárkivel, aki tud tanácsot adni.
Nekem személy szerint az vált be, hogy inkább hallgatok, mint beszélek. Ha van olyan téma, amihez hozzá tudok szólni, csak akkor teszek megjegyzést. Más esetekben viszont magasról teszek a társaságra. Hozzád hasonlóan, az a típusú ember vagyok, aki vagy szűk baráti körben van el vagy sehogy. Vannak extrovertált haverjaim, de a nagy társaságot inkább kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!