Van valaki így munka közben társaságban ? Ez mitől lehet ?
Egy jó pszichológus segíteni fog ezen a problémán.
Itt gyakorin ilyen jellegü gondokra ne keres megoldást mert összeolvashatsz olyan sületlenségeket, ami még ronthat is a helyzeten.
Fordulj olyan emberhez, aki ténylegesen erre tette fel az életét, ez pedig a pszichológus.
2-es válaszoló vagyok.
Nagyon nehezen megy a munka és a mindennapok ezzel. Szakember segítségét javaslom én is, mert ebből egyedül, önerővel nem lehet kimászni. Én is próbáltam, de rá kellett jönnöm, hogy ez egy olyan dolog, amin magunktól nem tudunk változtatni.
Olyan berögzött dolog ez az elménkben, amit csak szaksegítséggel lehet megoldani, ide kevés önmagában az akarat.
Merj lépni és segítséget kérni. Tudom, nehéz lesz megbirkózni vele. De ebben megmaradni segítség nélkül sem könnyebb, sőt. Tenni kell magunkért, mert sokszor magától ezek a dolgok nem oldódnak meg.
6
Viccelődj sokat, MINDENKI mond hülyeségeket, így te is fogsz, ezzel megkell békélni, ha én hülyeséget mondok, akkor együt nevetek a többiekkel, már ha egyáltalán feltünt nekik, ha nem, akkor is nevetek. :)
Mindenhez álj úgy, mintha minden mindegy lenne.
Hülyékké a világ, ezt soha ne felejtsd el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!