Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha a Zolpidemmel pórul jártam,...

Ha a Zolpidemmel pórul jártam, nagyobb az esélye, hogy a Xanaxszal sem lesz szerencsém, vagy annál azért távolabbi rokonok ezek?

Figyelt kérdés

A Zolpidemtől nagy csodát vártam, aztán hiába voltam hullafáradt, volt vagy háromnegyed óra, mire elaludtam, de pocsék egy alvás volt, sok felriadással, aztán meg nagyon fura öngyilkos hangulatban voltam reggelig, még jó, hogy a kimerültségtől nem tudtam felkelni.

A Xanax és társairól is hallottam, hogy néhányan csak idegesek vagy dühösek lesznek tőle, nem hiányozna ez nekem, aludni szeretnék, lehet, így nem is kellene vele kísérleteznem?

2023. júl. 22. 18:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Bocs a kisregényért...

@7: hát altatónak tleg gyenge volt, ami ébredés után jött, az volt a nem gyenge, kben megpróbálkoztam volna egész szemmel is, de így nem mertem. Amúgy érdekes, hogy régóta fáj a fejem a rosszabbik szemem oldalán, de miután a zolpit bevettem, egész nap nem éreztem semmit, ez azért kíváncsivá tett.

2023. júl. 23. 17:27
 12/12 anonim ***** válasza:

"@6: jó, de ezt pont a zolpidem csinálja, hogy elaludni segít (már akinek), aztán felébredsz, és nem alszol vissza. A Xanax meg állítólag segít tovább és ébredezés-mentesebben aludni, ez tetszene, és nem érdekel, mennyire elegáns megoldás, mert már semmit sem tudok csinálni az álmosságtól. Az utóbbi két hónapban aludtam már pársuor magamhiz képest egész jót, de ez nem elég, hogy utolérjem magam."

A xanax a legtöbb embernél ~3-4 óra után kimegy. A xanax egy kevésbé szedatív, lényegében szorongásgátló benzo, NEM ALVÁSRA VAN! Ha a zolpidem nem altat el, akkor nem a háziorvoshoz kell menni, hanem pszichiáterhez, mert ott már nagy a probléma! Nem rászokni a xanaxra.

2023. júl. 23. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!