Egy agorafóbiás terápiás kezelése tényleg úgy folyik, hogy egyre többet, nagyobb helyekre kell kimozdulnia?
Én a fürdőszobáig is féltem már kimenni, mert csak az ágyban éreztem magam biztonságban.
4. online terápián vagyok túl, a következő cél az, hogy kisétáljak a sarokig az utcára. Azt követően majd el kell jussak egy kisboltba, de az még nagy falatnak hangzik.
Ez a terápiás kezelés valóban hasznos? Gyógyszerelést nem szeretnék.
De a terápiának nem csak az a része, hogy eljárj.
Nekem a gondolkodásomat listába szedtük, hogy mi a rossz. Ezeket a tévképzeteket is próbáljuk egy normális ember gondolkodásával egyensúlyba hozni.
Mellette relaxációs, meditációs technikákat is tanulok.
Attól nekem se lett korábban jó, hogy utáltam valahova járni.
Munkába is jártam heti 5x mégsem lett jó, hogy minden nap jártam. Aztán eljutottam oda, hogy már a szobából se mentem ki mert elkerültem minden helyzetet.
Nem kötekedésből írtam, csak hogy csak attól én nem várom a javulást.
Nem jártam még pszichológusnál szóval nem tudom mire kell számítani. Ezért írtam le, hogy ez így jol van-e vajon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!