Mennyire káros ha egy fiatal antidepresszánsokat szed?
Figyelt kérdés
Sajnos 12 éves korom óta szedem, jelenleg 17 vagyok. Többször probáltam már nélküle de mindig az lett a vége hogy visszakerültem rá. Pszicho szomatikusan szorongok más bajom nincsen.
Szerintetek káros? Igazából csak attól félek hogy az antidepi nem tud kihozni bármilyen durva mentális zavart?
2023. júl. 21. 00:05
1/5 A kérdező kommentje:
Termeszetesen pszichologushoz is jarok
2023. júl. 21. 00:07
3/5 anonim válasza:
Barcsak en is szedtem volna. Lettek volna olyan szuleim.
Nekem is szomatizacio alakult ki, meg egyeb. De le se szartak azt mondtak "biztos a kovaszos uborkatol van". Amikor mar 1 eve minden reggel 4x fosok es ugy feszit a hasam amint felkelek hogy sirnom kell majdnem.
Ja meg megbuktam mar altalanosban is amikor valtak szuleim. Az a rohadt kovaszos uborka tenyleg romlott volt vagy valami.
5/5 anonim válasza:
A pszichológus nem orvos, semmi köze a gyógyszerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!