Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ketilept nagyon erős gyógyszer?

Ketilept nagyon erős gyógyszer?

Figyelt kérdés

Félek elkezdeni szedni, szorongásra, feszültségre kaptam nem halucinálok meg ilyesmi pedig tudom, hogy arra adják elsősorban... Félek, hogy nagyon ki fog ütni ez a gyógyszer, munka közben állnom kell és járkálni szerencsére nem kell hozzá nagy koncentráció de nem lenne jó ha elaludnák közben 😅

Mennyire álmosít ez a gyógyszer, durvább mint a Frontin?

2023. júl. 20. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Estére ajánlott bevenni. Engem kórházban állítottak rá, fokozatosan emelve az adagot. Akkor még reggel is kellett szednem. Aztán miután kiengedtek a kórházból, egy szép reggelen egy üzletben majdnem elájultam. Kibotorkáltam és a járda szélére ültem le. Valaki adott vizet és leültetett egy székre. Kicsit jobban lettem és hazabotorkáltam. Azóta CSAK éjszakára szedem be, lefekvés előtt kb. fél órával. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem csak ezt a gyógyszert szed(t)em, hanem többfélét, de még közel 20 év után is előfordul, hogyha nem fekszem le időben a bevétel után, akkor kicsit rosszul leszek. De nyugi, nem biztos hogy mindenkire így hat.
2023. júl. 20. 21:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából azért kaptam mert a Frontin nem hatott ha nagyon feszült voltam és azt nem is nagyon szeretném sokáig szedni mert függőséget okoz azért mondta az orvos ezt a gyógyszert csak miután elolvastam a betegtájékoztatót megijedtem egy kicsit, hogy ez meg túl erős lesz...
2023. júl. 20. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg annyira rosszul vagy, hogy ezt kell szedned? Verébre ágyúval! Biztos inkább lebeszélném magam a szorongásról, mint hogy rászokjak erre a bivalyoknak való antipszichotikumra, amit skizofrén őrülteknek adnak!
2023. júl. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!