Ketilept / Kvetiax milyen gyógyszer ?
Figyelt kérdés
Milyen betegségek esetén írják fel ?
Hangulatstalizátornak is jó ?
2021. aug. 9. 10:26
1/14 anonim válasza:
Nem! Ez az erős antipszichotikumok közé tartozik.
2/14 anonim válasza:
Nem, ez antipszichotikum. Hangulatstabilizáló a Lamolep és a Liticarb.
3/14 anonim válasza:
Szoktak pedig bipolárisra kventiaxot írni, mert tud segíteni a hangulatstabilizálásban, de valóban antipszichotikum.
4/14 anonim válasza:
Én is hangulatstabilizálásra kaptam.
5/14 anonim válasza:
Igen, bipolra is jó, egyensúlyban tart, stabilizál. Tudja ugyanazt, mint a hangulatstabilizálók + pszichotikus tünetre is hatnak. Hangstabok arra nem.
7/14 anonim válasza:
Különböző dózisokban (elviekben, nyilván a fejlesztő és a gyártó mondja ezt és nem én vagy Juli néni) van mindenféle hatása: antidepresszáns, antipszichotikus, hangulatstabilizáló.
Sztem jó gyógyszer. Én a "simát" szedem. Van elnyújtott hatású is.
9/14 anonim válasza:
Ha tőlem kérded (7-es vagyok): 150 mg-ot, bipolra.
10/14 anonim válasza:
Igen, tőled. Van mellékhatása? Álmosított az elején? Ez javult?
Fokozott étvágyat? Javult?
Lehet majd nagyobb adagot szednék. 100 mg retardnál több nem megy mert túl sokat alszok ennél többel. Ezzel is kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!