Ketileptet vagy Kvetiapin alapú gyógyszert ki mire szed és milyen mennyiségben ?
Én skizofréniára kapom de remeg tőle a kezem
Ez mellékhatás lehet ?
Nekem borderline dühkitörésekre írták fel. Szerencsétlen vagyok, mert egyszerre vagyok bipoláris, borderline, meg kb minden psichológus ADHD kivizsgálásra akar küldeni. A figyemzavart rontotta, a dühkitöréseket gyakoribbá tette, mert oldotta a féket amivel képes voltam kontrollálni, a hiperaktivitást fokozta, a bipoláros depressziós fázist mélyítette. Az orvos benzodiazepint nem volt hajlandó az èvtizeddel ezelőtt befejezett drogfüggőségem miatt felírni.
Eredmény: jó munkám elvesztése, majdnem befejezett öngyilkosság, 5 hónapos mély depresszió hatására (az öngyilkos gondolatokat elején jeleztem, kèrtem gyógyszerváltàst de nem kaptam) Enyhe màniás fázis mentett meg.
Orvost váltottam. A Lamolep és Xanax kombó hónapok óta szinten tart. Az pedig dühít, hogy ez az orvos a Semmelweisen oktat, és praktizál. Rengeteget gondolkodok rajta, mit kéne vele csinálni, hogy más emberrel ez ne történjen meg.
Tudom, hogy elég sokrétű a betegségem, de az felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!