Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ketileptet vagy Kvetiapin...

Ketileptet vagy Kvetiapin alapú gyógyszert ki mire szed és milyen mennyiségben ?

Figyelt kérdés

Én skizofréniára kapom de remeg tőle a kezem

Ez mellékhatás lehet ?

2021. máj. 29. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
szorongásoldóként szedtem (személyiségzavar)
2021. máj. 29. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az addiktológián írták föl,amikor lejöttem a xanaxról és az altatóról, hogy tudjak aludni. Erre a célra nem volt jó.
2021. máj. 29. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Kezdetben nekem is remegett a kezem meg a szám széle de később elmúlott. Valószínű akkor kicsit túl magas a dózis od konzultalj a dokiddal emiatt.
2021. máj. 29. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Én borderline személyiségzavar és bipoláris zavar diagnózisokkal szedem ezt a gyógyszert már pár hónapja. Nekem eddig bevált, az alvást is rendbe tette. Lehet, hogy kicsit magas neked a dózis. Hány mg-ot szedsz? Ha még csak most kezdted szedni, lehet, hogy el is fog múlni spontán. De azért az orvosodnak jelezd. Fokozatosan emeltétek a gyógyszeradagot? Nem szabad nagy dózissal kezdeni. Én 150 mg-ot szedek.
2021. máj. 29. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem borderline dühkitörésekre írták fel. Szerencsétlen vagyok, mert egyszerre vagyok bipoláris, borderline, meg kb minden psichológus ADHD kivizsgálásra akar küldeni. A figyemzavart rontotta, a dühkitöréseket gyakoribbá tette, mert oldotta a féket amivel képes voltam kontrollálni, a hiperaktivitást fokozta, a bipoláros depressziós fázist mélyítette. Az orvos benzodiazepint nem volt hajlandó az èvtizeddel ezelőtt befejezett drogfüggőségem miatt felírni.

Eredmény: jó munkám elvesztése, majdnem befejezett öngyilkosság, 5 hónapos mély depresszió hatására (az öngyilkos gondolatokat elején jeleztem, kèrtem gyógyszerváltàst de nem kaptam) Enyhe màniás fázis mentett meg.

Orvost váltottam. A Lamolep és Xanax kombó hónapok óta szinten tart. Az pedig dühít, hogy ez az orvos a Semmelweisen oktat, és praktizál. Rengeteget gondolkodok rajta, mit kéne vele csinálni, hogy más emberrel ez ne történjen meg.

Tudom, hogy elég sokrétű a betegségem, de az felháborító.

2021. máj. 29. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Bipoláris zavarra szedek 200 mg-ot. Nekem is az az első gondolatom, hogy talán túl gyorsan emeltétek a dózist és emiatt remeg a kezed.
2021. máj. 30. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!