Két hete szedem az antidepresszánst de sokkal rosszabbul vagyok. Az öngyilkossági gondolataim is felerősödtek. Mikor lesz jobb?
10
Ezt a részét pont értettem. :) De milyen hozzászokásról van szó?
Ja, asszem megvan. Szóval "Ezt tudatosítani kell, hogy nem spontán lett rossz hangulatod, hanem a gyógyszerhez most szokik hozzá a szervezeted..." vagy vmi ilyesmi.
11
2-3 hét legalább míg hozzászokik, és elkezd hatni, addig mindenféle egyéb mellékhatás is lehet.
Ez kezdeti mellekhatas. En antidepresszanst szedek es oriasi dolognak tartom, de azelott nem igy adtak oda. Vagy korhazban kezdtek vagy elore elmagyaraztak, es nyugtatot is adtak melle.
Igen, eloszor rosszabb lehet. Nalam eloszor semmi nem tortent harom hetig, nekem az volt csalodas. Utana viszont elkezdett hatni, csoda volt.
Es attol se ijedj meg, ha szaraz a szad vagy foleg ejjel nagyon kimelegedsz ( most oke, hogy meleg van), mert ez csak az elejen van. Mar kezd hatni, beindult. Remelem, ha tudod, hogy ez attol van, jobban elviseled. De attol meg orvosnak szolhatsz. Adj egy hetet arra, hogy a rossz elmuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!