Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pánikbetegség egész életembe...

A pánikbetegség egész életemben kísérni fog? Kinek hányszor újult ki, mennyi ideig voltatok tünetmentesek és hogy viseltétek, ha újra előjöttek a tünetek?

Figyelt kérdés
Nálam most újult ki másodjára, 24 éves vagyok. Az első alkalommal, azt hittem itt a vég, de kb másfél éves gyógyszeres kezelés és vmennyi életmód váltás után sikeresen kigyógyultam. De sajnos kb 2 év után újra előjött, most már nem látom olyan tragikusan a dolgot, de mi lesz, hányszor újulhat még ki vajon? Remélem most is sikeresen kigyógyulok.
2010. okt. 13. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én is pánikbeteg vagyok.tavaly december óta.3 hónapig kísérleteztek rajtam,mire a jó gyógyszert megtalálták rá,csak sajnos nagyon hízok tőle.iszonyú volt gyógyszer elött.én is a kimerültségtől lettem beteg,amit évek óta csináltam,2 munkahely,kevés alvás,sok stressz,család,gyerek,stb.de a főállású munkahelyem,ahol 15 évet dolgoztam,az váltotta ki nálam.én most jöttem rá nemrég erre a pszichiáteremmel együtt,és 5 hónapja hogy kiléptem onnan,és sokkal jobb minden!ezt elöbb kellett volna megtennem már.maradt a másodállásom,és igaz hogy anyagilag nem mindegy,de 1 életünk van,és nem mindegy hogy éljük,mert jó a pénz,és kell is a mindennapokhoz,de nem mindenáron!!!!!!!!!!4hidd el nem éri meg,hogy az egészség rámenjen,mert akiknek dolgozunk,nem becsülik,nem köszönik,a sok áldozatot,lemondást,tőlük meg is halhat az ember,ők az íróasztal mögül csak ugatnak.de a kétkezű munkás ember meggebed,küzd,és idegileg,fizikailag elöbb-utóbb kimeül,és a szervezet megbosszúlja magát,és jönnek a bajok ezerrel.az egészség meg mindennél többet ér,én azóta tudok pihenni,mióta eljöttem a terror házából,ahol 15 évig rabszolga volta,azóta van sok szabadidőm,a családommal többet vagyok,és sojkkal jobban vagyok!remélem így is marad,és nem kell sokáig ez a gyógyszer.fel a fejjel,és ne hajszold magad túl!
2010. okt. 14. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!