Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Coaxilt aki szedett milyennek...

Coaxilt aki szedett milyennek érezte a hatását?

Figyelt kérdés
Emetofobia miatt mentem pszichiatriára, fel írta nekem ezt a gyógyszert az orvos,illetve pszichológushoz is elküldött . Félek minden számomra uj gyógyszertől a mellekhatások miatt,ezért kérdezem. Szerintetek van így remény,meg gyógyulni ebből az őrületből?
2023. júl. 14. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha hiszel benne meggyógyulsz, ha azt mantrázod magadnak, hogy nem, akkor nem.
2023. júl. 14. 13:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék két szép gyermekem van,nem ezt érdemlik. Szeretnék 100%ban biztonságot nyújtani ilyen helyzetben is.
2023. júl. 14. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt mellékhatásom, de nem is segített.
2023. júl. 14. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem kezdeti fazisnal hanyingert okozott, le kellett allitani. Igaz dupla adagot szedtem.

De nagyon konnyu raszokni. Ez szinte kizarolag opioid receptorokra hat, euforiat okoz. Szinte morfium kiveve hogy egy opioid fajta receptorra nem hat azt hiszem.

Az elejen jo, de hozzaszoksz es olyan mintha nem szedned. Szoval sok ertelme nincs.

Es lejonni rola meg azt mondjak olyan nehez mint az opioid drogokrol, pl heroin (ami morfium), hydrocodone meg ilyenek.

Egyedi triciklikus antidepresszans, de allandoan szedni mint terapia ahhoz gyenge.

Arra jo, hogy alkalmankent bevegyel 3 - 5 tablettat aztan euforia.

De egyebkent is kva draga meg tamogatassal is (ha van ra nem emlekszem).

Vannak jobb gyogyszerek.

2023. júl. 15. 23:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem reggel és délben kell 1 szem. Már kettőt ettem, az első szem után 0anik rohamot kaptam és csak a fejemben gondolt dolgok miatt voltam rosszul ,aztán pár perc alatt el is múlt. Ma amikor még ettem már semmi baj nem volt. A párom szerint kicsit többet beszélek és többet nevetek. Előtte sem.voltam nagyon csendes,dentobbet voltam szomorkás.
2023. júl. 16. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Az en dokellom azt mondta hogy minimum duplanyi adagnal hatasos az a gyogyszer. Igy azzal kezdtunk. Az elejen eleg jo volt a hangulatom, de persze elmult. Csak 1 honap mulva nem birta a gyomrom mert... hat volt egy tuladagolasos probalkozasom aztan ja

en 3x2 szerint szedtem jo draga volt ahhoz kepest. Egyebkent el sem hiszem hogy nem fokozottan ellenorzott szer. Tiszta opioid az egesz. Rengeteg orszag be is tiltotta emiatt. Amerikaban peldaul ezzel a drogosok kereskednek mint pl. kokainnal.

2023. júl. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!