Van itt orvos, vagy patikus?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak SK-ban a neurologus Cerebrolysin injekciót írt fel. Autistának vélte, de azt mondta ennek az injekciónak segíteni kéne, ha nem az. Nem beszél, és állítólag ez az injekció beindítja az agyat. Nos a gyerekorvosunknak anno nem nagyon tetszett, de azt mondta rajtam áll. Ezek után nyilván nem mertem beadatni. Olvastam, hogy előfordult, hogy epilepsziás rohamokat hívott elő. Most 4 éves a fiam, most kezd beszélni. Még mindig nincs diagnózisunk, de a napokban elkezdtem gondolkodni vajon jól döntöttem-e. Gondolkodtam rajta, hogy visszamennék és kiíratnám újra, mert nagyon nagy a lemaradás sajnos. Valaki esetleg segítene nekem ebben, mi lenne a jó, aki ért a gyógyszerekhez?2023. júl. 12. 11:42
11/12 anonim válasza:
És ha ide beírom, hogy anonim kérdező a gyékáról, akkor kiírja a nevét, vagy hogy lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!