Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire nagy baj, ha élvezném...

Mennyire nagy baj, ha élvezném, hogy szét vernek? Mi vagyok én így?

Figyelt kérdés

Inkább fizikailag, legtöbbször akkor érzek így mikor oltári nagy hülyeséget csinálok, (pl. Rá írok egy olyan emberre, akit már rég el kellett volna engednem) és olyankor vágyom arra, hogy valaki ököllel üssön szét.

Ne annyira durván, hogy meghaljak, csak verjen szét, érezzem a szenvedést, és azt, hogy ezt megérdemlem. (Mármint azért érdemlem meg, mert hibát követtem el)

2023. júl. 7. 02:48
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Mert ez nem normális dolog, érdemes lenne szakemberrel beszélned. Egész más, amikor valakinek szexuális örömet okoz a fájdalom átélése, és az bár sokaknak furcsa, de igazából normális, megfelelő keretek között, de te inkább büntetni akarod magad.
2023. júl. 7. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló lehet, mint a vagdosás. Lelki szenvedést akarsz fizikai szenvedésbe konvertálni. Pszichológus segítségét kéne kérned, hogy megtanuld szeretni, elfogadni magad, és megtanuld kezelni a stresszt meg a nehéz helyzeteket.

A mazochizmus teljesen más, a mazochistáknak nincs lelki problémájuk, egyszerűen csak élveznek bizonyos fájdalmat, többnyire szexuális kontextusban, bár nem feltétlenül. De te nem ilyen vagy, kérd szakember segítségét, ezt a problémát le lehet győzni.

2023. júl. 7. 13:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. júl. 8. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy rövid kapcsolatom ahol ez a szexben hatványozottan jött elő. Míg a hétköznapokban megoldotta úgy hogy magának okozott fájsalmat egy egy stresszes helyzetben vagy utána addig a szexben kb félhullára kellett "verni" hogy tudja élvezni. Amennyire tudom neki segített a doki, de vagy 2-3 évig járt rendszeresen. Kitartást nem lesz egyszerű megszabadulni ettől már ha meg akarsz.
2023. júl. 12. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!