Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit jelent a skizofrénia?

Mit jelent a skizofrénia?

Figyelt kérdés
Valóban azt jelenti, hogy az embernek több személyisége van?

2023. júl. 5. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem a filmekben, hanem a koztudatban keverik tevesen. Ezt hivjak ugy, hogy laikus tevhit. Nyugodtan oltsd le, hogy o is egy ilyen hulye, hogy benyeli a koznapi plebsek altal puffogtatott baromsahokat.
2023. júl. 22. 23:40
 12/15 Babik istván válasza:
Szervezett zaklatás is lehet, nézz utána!Nekem is ez van!
2023. szept. 27. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincs szervezett zaklatas. Ez a paranoid skizofrenia tunete, a teveszmek kovetkezmenye.
2023. szept. 28. 00:59
 14/15 Babik istván válasza:
Dehogy nincs,az internet tele van oldalakkal róla!Te is stalker lehetsz,ha ennyire mondod hogy nincs!
2023. szept. 28. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ismerem ezeket az oldalakat, mert egy csaladtagom is azt gondolja, hogy ez letezik. Igaz, o nem skizofren, csak siman paranoif zavarban szenved... miatta tanulmanyoztam ezt a jelenseget, de arra a mrgallapitasra jutottam, hogy ez csak teveszme. Mint ahogy a nacik is elhiszik, hogy a zs-k iranyitjak a vilagot. Mert a nacizmus is egyfajta elmebaj. Nektek nincs betegseg belatasotok, ezert nem is gondolhatsz mast, csak azt, hogy en is stalker vagyok, pedig nem.
2023. szept. 28. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!