Nem kaptam diagnózist arról,hogy pontosan mi a bajom.De ez lehet bordeline vagy bipoláris zavar?
Egy éve szedek már hangulatjavítót (setralint 50mg-bol masfelet)
A tüneteim előtte az állando levertség vagy a hirtelen felhangoltság volt,ami volt hogy naponta változott( leginkább naponta) Szorongásom volt,és panikrohamjaim.Esténként nem aludtam max 3-4 órákat emellett suliztam,dolgoztam és edzeni jártam.Minden ste azt éreztem hogy felvagyok pörögve,olyan tettre késznek éreztem magam és emiatt nem aludtam.Persze napközben használhatatlan voltam.Volt hogy a suliban aludtam.Folyamatosan éreztem ezt a feszültség érzést a gyomromban,és ha valamit nem mondtam ki hanem elfojtottam,ideges lettem.Nagyon durván és hamar fel lehetett idegesiteni ami kézremegéssel,tikkeléssel ,és rossz közérzettel járt.Mióta szedem a gyógyszert jobb már ,de az utóbbi pár napban újra érzem,hogy ideges vagyok.A gyomromban érzem az idegességet,pörgök egésznap,este alig alszok és napközben hiába vagyok fáradt sem tudok aludni.
Szorongok az utcán,és félek..
Nem tudom mi történt,de nagyon rossz így élni ,és diagnózisom nincs
Az orvos annyit írt a papírra hogy egyéb személyiség zavar
Nem tudom ez mit jelent
Mit gondoltok?
Ez nem bipolaris, az biztos. Ott nem ingadozik naponta depresszio es mania. Es igy az antidepresszans jo neked. Bipolarisnal mas kell az impulzivitas miatt.
En borderline vagyok es semmi olyat nem latok itt. ( Egyik pillanatrol a masikra szakitas, baratsagok, kapcsolatoknak vegetvetes, iskola otthagyas, felmondas stb, es meg sok mas.)
Nagyon szorongsz, panikolsz es hangulatingadozasaid vannak. Nem minden egy betegseg, keverednek tuntetek.
Az antidepresszans panikra is nagyon jo. Eloszor hetekbe telik, mig hatni kezd. Ha meg nem szeded negy-hat hete, legyel turelemmel.
Ugyanilyen tünetekkel kevert szorongásos depresszióm van és alkalmazkodási zavarom. :/ sajnos nem váltak be a gyógyszerek eddig, amiket szedtem :(
ADHD-ra gyanakszom, totál ilyen tüneteim vannak, akkor pörgök amikor nem kéne. Ide nem ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!