Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni, ha ennyire...

Mit lehet tenni, ha ennyire okoskodik a pszichológus?

Figyelt kérdés
Nálam orvosok skizofréniát állapitottak meg, volt pszichodiagnosztika és több bentfekvés a SOTE-n. Akihez járok pszichológushoz másik kórházban dolgozik és mindig felülbiralja a diagnózist hogy szerinte ez nem állja meg a helyét ugyanis az én tüneteim utánozzák a skizofréniát. Viszont nem gondolom hogy a SOTE-n tévednek, nem adnak csak úgy hasraütésre diagnózist meg hát én magam is érzem hogy mik vannak, mit élek át.
2023. júl. 4. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Másikat keresni.
2023. júl. 4. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Az ő véleménye szerint aki skizofrén az nem tudja magát képviselni, hallucinál, stb

Nekem téveszméim vannak, paranoiás, szorongás stb

2023. júl. 4. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs lehetőséged másik pszichológushoz menni, határozottan kérd meg, hogy vegye föl a kapcsolatot azzal, aki diagnosztizált téged, ahelyett, hogy neked okoskodik.

Elvileg egy jó klinikai szakpszichológus simán lehet jobb diagnoszta, mint egy pszichiáter, de ez, hogy egy szkizofrén nem tudja képviselni magát, legalábbis érdekes.

2023. júl. 4. 19:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a jó, hogy ahol diagnosztizáltak ott a gyógyszereket is elég jól beállitották. Persze nem vagyok teljesen tünetmentes de tudok dolgozni utazni
2023. júl. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!