Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan, hogy mentális...

Létezik olyan, hogy mentális betegség hatásaként fogysz?

Figyelt kérdés
Mármint annak ellenére hogy van étvágyad, eszel. Elsősorban gyengeség, izomgyengeség mellett, izomzatvesztés formájában. Edzés mellett sem jött fel rám igazán semmi (pedig korábban igen), de szépen lassan elfogytam az elmúlt kb. 2 évben, pedig sportoltam. Most hogy pár hónap kimaradt meg még gyorsabban. A kivizsgálások szerint minden ok. Ami nem ok, az a súlyos depresszióm, meg a pszichés állapotom ami elég nagy mélységekben van. Lehet köze hozzá? Hogyan? Valaki tapasztalt már ilyet?

2023. jún. 28. 22:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Hogy a mértékét szemléltessem 80-ról 69kg-re fogytam, és le kellett cserélni a teljes ruhatáram. 27 vagyok, utoljára tini koromban voltam 70 alatt.
2023. jún. 28. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert szedsz?
2023. jún. 28. 22:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja meg 186 centi. Ha nem is a depressziónak, de a stressznek lehet ilyen hatása? Vagy ez inkább az urban legend kategória? Ha ez számít akkor alszom is rendesen, és elég kielégítő a táplálkozásom is szerintem.
2023. jún. 28. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
2: Nem szedek gyógyszert, mert a kezelőmmel -kezdeményezésemre- abban állapodtunk meg hogy amíg úgy érzem anélkül is megy addig csak pszichoterápiát alkalmaz.
2023. jún. 28. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Lehet mentális eredetű, főleg ha az emésztésed megváltozott, pl gyakrabban fosol vagy laza a székleted. Szorongás, stressz gyakran jár együtt ezzel, és ugyanannyi tápanyagból kevesebb szívódik fel, ha idő előtt távozik a cucc.
2023. jún. 28. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Én mentális betegség miatt gogytam 7 kilót. Mondjuk az én mentális betegségem miatt a napu kalóriabevitelem (nem anyira számoltam csak kb) 80%-al csökkent.
2023. jún. 29. 04:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Az mondjuk már elég veszélyesnek hangzik szóval remèlem rendnen leszel. Én eszem rendesen és nincs állandó hasmenésem szóval rejtély mi történik.
2023. jún. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!