Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erős szorongásom van. Mar...

Erős szorongásom van. Mar nehezemre esik kimenni a negyfal közül. Két honapja nem dolgozom, azutan hatalmasodott el rajtam ez az erzés. Biztos vannak it tapasztaltabb emberek. Drogériában vettem teákat, vitamint...?

Figyelt kérdés

És hasonló nyalangságokat.

De ugy érzem, erre Erősebb dologra lenne szuksegem. Talan hazi orvost kene felkeresnem?

A ti tapasztalaitok is erdekelnenek az ugyben. Tudom hogy sok gyogszerre hamar ra lehet szokni, ettől felek egy kicsit. De rovid tavon erdemes szedni valamit, aki valoban tud segiteni?

Szeretnek kicsit jobban felkeszulni, belelatni a gyogyszer arny oldalaiba.

Semmikepp nem szeretnek, hosszu tavon vele élni.

2023. jún. 26. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Pszichoterápia.
2023. jún. 26. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy loketre, lenne szuksegem hogy feltudjak majd keresni egyet.

Az majd a kesobbi megoldas lesz, egy magasabb lepcso, amihez most nincs erőm.

2023. jún. 26. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki rövid távon Frontin.
2023. jún. 26. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
A háziorvoshoz elmehetsz egy általános kivizsgálásra. Ha a problémáid az életnehézségekből adódnak, azt viszont nem az orvos fogja megoldani és nem is a szerek. Keress egy pszichológust. Ha mindezeken túl vagy, kevés/nem segített, akkor az ideggondozóban írnak gyógyszert.
2023. jún. 26. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Meditációt és autogén tréninget próbáld meg. Én jártam pszichológushoz és panikrohamot meg lehet állítani légzés technikàval. Hidd el raszokni gyógyszerre egy két hét ,elhagyni őket sokkal rosszabb lesz.
2023. jún. 26. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!