Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítségre lenne szükségem a...

Segítségre lenne szükségem a Ti segítségetekre?!

Figyelt kérdés

Elkezdem a történetet hát elég hosszú….😳 szóval szilveszterkor el mentünk a barátokhoz és hát azért na, megünnepeltük! Másnap én nem igazán ettem nem igazán ittam, mert nem kívánta a szervezetem! Majd este felé ki mentem és elkezdtem szédülni, nagyon vert a szívem is, mert nagyon besz@rtam, hogy most itt nekem kampo vége! Utánna be jöttünk aztán ettem csokit meg szőlő cukrot aztán utánna jobban lettem, de ugy remegtem mint a kocsonya (próbálom kicsit “viccesre” elhúzni) másnap nem volt baj! Azt hogy mikor jött az igazán durva dolog arra mondjuk már nem emlékszem, de annyit tudok, hogy mentem

ki anyahoz és mondtam neki, h szarul vagyok mert olyan mintha álomba élnék (nem néztem mátrixot) meg van olyan is, hogy mondjuk rá gondolok arra, hogy élet és huuh de durva h én élek (ijesztő abban az egy másodpercben) jaaa utánna ugyebár már ha elek akkor egyszer meg is halok. (Na ezt a gondolatot utalom a fejembe) Szóval eddig 3x jött rám ez a fura érzés ami akkor volt amikor rosszul lettem! Suliba eleinte velem voltak ezek a szarok, de aztán jobb lett ott! El tudtam engedni ezeket a gondolatokat és tök jól éreztem magamat (kár, h nyári szünet) viszont itthon, mindig jönnek elő a negatív gondolatok és nincs olyan, h menjel ki a barátaiddal! őszintén? Én már unom őket és ez tudom csunya, de én azt meg tudom itthon is csinálni, hogy nyomom a telefont…tényleg ki mennek és elkezdik nyomni a telefont vagy mást hat ez engem nem érdekel (azt hittem ők az igaz barátaim, de nem sajnos! Mások csak velük nehezebb tartani a kapcsolatot) Jaaaa és mindent megteszek ez ügy érdekében, hogy jobb legyen a helyzetem, mert tudom, hogy meg tudom csinálni “egyedul” jó kell hozza egy kicsi segítség! Tehát én régebben már fociztam, most ismét elkezdtem tehát tényleg azért próbálok tenni érte hogy jobb legyen! Azért kiváncsi vagyok arra is, hogy ti mit irtok! Tudnátok nekem segíteni?

2023. jún. 24. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek a rosszulletek bizonytalansagerzes, szorongas. Nem panikroham, de panikbetegseg ilyen tulajdonkeppen. Es egy rossz eset utan idezed fel ujra.

Ez a deperszonalizacio erzes, mikor kivulrol latod, racsodalkozol, hogy elsz, nekem 18 evesen volt nyariszunet unatkozasnal. Azt hittem, meg fogok bolondulni, de nem. Kizokkentett, mikor tortentek dolgok.

Viszont szerintem te is erzekeny vagy, hajlamos ilyenekre.

En anno magamtol kijottem ezekbol, huszonevesen viszont olyan panik, szorongas volt, amin vegul gyogyszer segitett. Viszont nem baj, nem kudarc, tudom uralni.

Ennyi idosen az ember meg erzekenyebb. Ha sikerul az, hogy nem maradsz otthon az erzeseiddel, hanem hagyod, hogy tortenesek, talalkozasok eltereljek a figyelmed, akkor ezek el tudnak tunni. De ujra elojohetnek, csak tudnod kell, vagy magadtol vagy orvosi segitseggel legyozod.

Akar egy iskolakezdes is jo lehet jelenleg, de a nyar hosszu, muszaj lenne elmenni otthonrol.

2023. jún. 24. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a válaszod! Igazat mondasz! Igen erre én is gondoltam, hogy ki kéne menni a barátokkal valahova csak tudod van úgy hogy ott is elő jönnek ezek a fura érzések, a mostani barátaimmal nincsenek, de velük nehezebben találkozok! Egyébként még azt hozza tenném így MINDENKI számára hogy itthon semmi fele probléma nincsen ugyan is ami nekem kell az eletbe az minden megvan tehát ezért köszönetet mondok a szüleimnek, minden jól ment az elmúlt időszakban az ilyen rosszul létek ellenére is! Le tettem egy vizsgát valamint a bizim is jobb lett mint az elmúlt években! Egyébként a nyáron megyünk külföldre nyaralni…remelem az majd helyre pofoz😁 szakemberhez nem igazán szeretnék el menni tavaly voltam, de hat semmit nem segített, én segítettem magamon tehat az úgy ki lőve! De mégegyszer köszönöm a válaszod! 😇
2023. jún. 24. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!