Ebben az esetben pszichiátert vagy pszichológust kéne felkeresnem?
Figyelt kérdés
A nap szinte 100%-ábab szomorú vagyok, agyalok, úgy érzem, senki nem szeret, az utóbbi időben öngyilkos gondolataim is vannak. Még ha fel is fogom valamennyire, hogy ez nincs így és szeretnek és törődnek velem, akkor se tudom befogadni és úgy gondolom nem ismernek igazán.
Egyébként tinikorom óta így érzem magam, csak akkor még tabu téma volt ez, most az utóbbi egy évben felerősödött, de amúgy minden évben az év fele ilyen volt nekem.
2023. jún. 23. 11:28
1/3 anonim válasza:
Ezt meg kell értened: amikor megszülettél, egy csoda voltál. Aztán esetleg lett testvéred, már ketten voltatok, aztán egy osztály tagja lettél, már csak 1/30-ad. Végül tagja leszel a társadalomnak, egy a 10 millióból. Az élet ilyen. Aztán lesz egy párod, akinek újta te leszel a csoda. Nem várhatod el, hogy mindenki rád figyeljen, veled foglalkozzon, mindenkinek megvan a saját élete, azt éli. Éld te is, találd meg az örömet benne. Ezért nem kell dilidokihoz szaladgálni és egy rakás pénzt otthagyni.
3/3 anonim válasza:
Pszichiátert keress, aki terapeuta is, az öngyilkos gondolataid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!