Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet ekkora patkány egy...

Hogy lehet ekkora patkány egy pszichológus? Megbeszéltük hogy majd szól jövőhéten, azóta eltelt 2 hónap

Figyelt kérdés
Megbeszélésre elkérte a pénzt magánúton, teljesen elmondtam a gondjaim, kitárultam azt mondta hív majd meg ír aztán nem is válaszol semmire. Nem is velem van a baj itt. Apszichiáter is egy flegma izé volt aki hülyének nézett
2023. jún. 20. 15:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedvem támadna megírni neki a magamét, de valahogy bölcsebbnek tartom ha nem is foglalkozok ilyen képmutatóval. Csak néha ilyen hirtelen előjön a dolog ha eszembe jut. De hála neki újra sínen vagyok a világot illetően és rájöttem, hogy nem én vagyok a fő probléma :D lehet semmit nem oldana meg, ha ezt tudatnám.
2023. júl. 2. 20:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy érzem hülyeség volt oda elmenni, de soha többet nem is fogok egyhez sem. Még szerencse hogy több pénzt nem húzott le a droidja. Meg tudom magamnak is oldani ezt a dolgot úgyérzem. Lehet csak most 10 év után, de sok változás ment végbe fejben. Ez meg b***sza meg
2023. júl. 2. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Szintén zenész? Tudod, én abból a pénzből veszek egy képkeretet és belefestek egy csodálatos képet, ami jó kedvre derít. Vagy feltuningolom a bicajomat egy-két dologgal és útra kelek. Jó levegőn vagyok, mozgok, dopamint termelek, nem sápítozok nekik jó pénzért, különben se érdekli őket csak eljátsszák, különben meg szarnak a fejemre, a dolgaimat úgyis nekem kell megoldanom, ők csak meghallgatják a problémámat és odaböfögnek valamit, amit egy önismereti könyvből is ki tudok keresni, ha veszem rá a fáradtságot.
2023. júl. 5. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is megalázva érzem magam. Elmondtam neki sokmindent, de nem kellett volna, ugyanakkor meg az se jó, ha az ember nem jár terápiába.

Mondjuk rajtam tényleg nem segít. Attól még nem leszek jobb nő.... na mindegy, ez csak úgy kicsúszott a számon.:)

2023. júl. 5. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Sok-sok évig tanulnak ezek a szakemberek és nemcsak "meghallgat és odaböfög valamit", legalábbis a jó szakember.

Számos, pszichológus által írt könyvből rálátásod nyílik arra, hogyan dolgozik a pszichológus, milyen utakat-módszereket mutat, rávezeti az illetőt élete megváltoztatására ezek által. Az ember nem lát rá kívülről a saját viselkedésére.

Az önismereti könyvek pedig bár sokszor lehetnek hasznosak, egyéni problémákra nem feltétlenül nyújtanak megoldást, mivel az emberi viselkedések, a problémák és élethelyzetek bonyolultak.

Én csak azt akarom mondani, hogy az "úgy érzem nem figyelt rám egy pszichológus, nem azt kaptam amit vártam" nem azt jelenti, hogy "mindegyik ilyen", még akkor sem azt jelenti, ha valaki négynél volt és az ötödik vált be.

2023. júl. 6. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!