Hogy lehet ekkora patkány egy pszichológus? Megbeszéltük hogy majd szól jövőhéten, azóta eltelt 2 hónap
Én is megalázva érzem magam. Elmondtam neki sokmindent, de nem kellett volna, ugyanakkor meg az se jó, ha az ember nem jár terápiába.
Mondjuk rajtam tényleg nem segít. Attól még nem leszek jobb nő.... na mindegy, ez csak úgy kicsúszott a számon.:)
Sok-sok évig tanulnak ezek a szakemberek és nemcsak "meghallgat és odaböfög valamit", legalábbis a jó szakember.
Számos, pszichológus által írt könyvből rálátásod nyílik arra, hogyan dolgozik a pszichológus, milyen utakat-módszereket mutat, rávezeti az illetőt élete megváltoztatására ezek által. Az ember nem lát rá kívülről a saját viselkedésére.
Az önismereti könyvek pedig bár sokszor lehetnek hasznosak, egyéni problémákra nem feltétlenül nyújtanak megoldást, mivel az emberi viselkedések, a problémák és élethelyzetek bonyolultak.
Én csak azt akarom mondani, hogy az "úgy érzem nem figyelt rám egy pszichológus, nem azt kaptam amit vártam" nem azt jelenti, hogy "mindegyik ilyen", még akkor sem azt jelenti, ha valaki négynél volt és az ötödik vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!