Hogy lehet ekkora patkány egy pszichológus? Megbeszéltük hogy majd szól jövőhéten, azóta eltelt 2 hónap
A legtobb ilyen, sajnos.
Velem is amikor korhazban talalkozunk koszonok neki, vissza se koszon.
Mindez azert, mert... nem tudom...
Magara vett valamit biztos.
Ok nem orvosok, ok bolcseszek, mondhatni hetkoznapi emberek egy iromannyal amit diplomanak hivnak.
Hanyszor volt, hogy 1 ev utan is megkerdezte (jegyzetelve) hogy hany eves vagyok. Feltette ugyanazokat a kerdeseket.
Majd felhivott egy nap, persze formalisan megfogalmazva, de lenyeg a lenyeg, hogy ne jarjak tobbet hozza, hogy miert, mert ertelmetlen.
Jo lenne visszakapni az ilyen bunkoktol azt a par szazezer forintot meg idot.
Pszichiaterek ugyanez az egyik sorozatban elkuldott a picsaba. Volt hogy megpofozott, volt hogy mondtam neki ongyikos tettet hatjottam vegre csak nem sikerult, erre azt mondta "szorakozzon mas orvossal".
Jesszusom, ti milyen dokikat fogtatok ki.
Mi az, hogy megpofoz valakit a doki?!
Kérdező, megértem, hogy elvette a kedved az egésztől ez a pszichológus és pszichiáter, de hidd el, hogy tényleg vannak még olyanok akik becsülettel végzik a munkájukat.
Próbálj meg mást keresni, kicsit hosszabb folyamat, mert nem feltétlenül az első doki az akivel passzoltok.
Biztos van a város ahol laksz ilyen városi csoport vagy minek mondják. Pl. Budapesten láttam, hallottam.
Ott fel tudsz rakni kérdést anonimként, hogy kit ajánlanak. De akár itt gyakorin is, ha megadod a városod nevét. Így ajánlásokkal/tapasztalatokkal talán valamivel könnyebb kifogni egy jobbat, mint mondjuk a google-n ahol csak feldobálja, hogy kik vannak.
Annyira örülök, mikor ilyen őszinte dolgokat olvashatok a gyakori.
Szerintem a legtöbb pszichológus többet àrt, mint használ. Elnézést kérek a kivételektől !
Adott szakembernek saját honlapja van -e, mit ír magáról, egyéb felhasználói értékelések, vélemények róla...
Megbízhatóságban ezek segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!