Mit lehetne tenni, ha egy családtagom állapota folyamatosan romlik?
Figyelt kérdés
Szülőről van szó, nagyon zárkózott élet, régen azzal indult, hogy mindenkire azt hitte nézik, folyton ideg volt, most hogy nem élek már én se ott (azért nem várható el hogy életem végéig mellette legyek, főleg hogy folyton veszekedés volt) olyan mintha 2 hét alatt fogyott volna, csontsovány, ki van sápadva, mintha magában beszélne a sarokba nézve, megszólalni alig tud, mintha egyre jobban be lenne lassulva, olyasmi mint a skizofrénia vagy demencia. De kértem segítséget, szerinte semmi baja aztán nem tudok mit tenni. Lehet el fogom teljesen veszíteni és a legrosszabbra kell gondoljak? Ilyen szintű leépülést még nem láttam, komolyan visszasírom mikor veszekedtünk vagy legalább volt annyi energiája, hogy kötekedjen velem...2023. jún. 20. 13:36
11/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy pszichiáterhez vinném hanem más úton indulnék el.
Nem lett üveges kicsit a tekintete?
Lehet mini strokeja volt. Nálunk volt családban ilyen 2 héttel azelőtt szokásos ugyanolyan volt aztán hirtelen elkezdett furán viselkedni aztán kiderült, hogy több mini stroke is volt ...ennek kb 10 éve ..sajnos azóta folyamatosan romlott/romlik az állapota és már pár éve inkább csak van szegény, nem beszél nem kel már fel stb...+ fel sem ismer már senkit...
12/12 anonim válasza:
11 vagyok: 10 év alatt rengeteg hallucinációját végignéztük/hallgattuk. Első kb 5 évben még voltak tiszta pillanatai, aztán ahogy telt az idő egyre jobban nem + jött hozzá a fizikális leépülés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!