IBS-ben szenvedok, idegalapon hasmenesesek, nektek ez lehet azonnal vizes, teljesen hig hasmenes?
Csak olyan alattomos. Mikor tudom, hogy ideges vagyok, jobban ertem. De van, hogy ott es akkor eppen nem is vagyok ideges, de pl vakacion az idoszak maga stressz, csak olyan varatlan egy felszabadultnak tuno pillanatban. Amugy antidepresszanst szedek, es iksz eve jott elo ez a fajta szorongas, elotte legszomj, ajulgatas volt, arra a gyogyszer mesesen jo. Valahol a lelek husz ev utan kijatszotta a gyogyszert.
Mindenesetre a tuneti kezelesnek is megvan a maga varazsa, csak ma lett baj, mikor elhagytam a hasfogot. Elotte vegig tudtam csinalni kirandulasokat, autozasokat, ettermezest egy idegen orszagban.
Minden egyutterzesem a sorstarsake.
Nekem nem idealapú, hanem valamire érzékeny volt a belem és "tönkrement" tőle és nehéz meggyógyítani.
És igen, ha aktív, akkor hígan fosok, naponta többször. és 1-2 hét alatt durván le szoktam fogyni.
Nagyon sajnalom, 4-es, meg az idegalaput is persze. Nekem ezidaig szerencsem volt ugy ertve, hogy eredetileg normal szeklettel kezdodott, de ugy, hogy azonnal de rogton. Soha nem okozott kinos helyzetet, ezzel a reszevel nem volt baj. De panikbeteg vagyok, es mindez ugy tortent, hogy majd elajulva zakatolo szivvel, remego labbal, zsibbadt karral, vizalatti hallassal inteztem.
Haat, rafinalt dolog a lelek. Kijatssza a bevalt nyugtatot, mukodo rutinokat.
Szia kérdező!
Én is ibs-re gyanakodom egy jó ideje már. Nekem puffadás és időnként nedves szellentés a zavaró tünetek.
Vérkép, glutén, laktóz, uh negatív..
Neked kellett ezzel tükrözés is? Nagyon félek tőle sajnos. Illetve hasonló tüneteid jelentkeztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!