Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi az élet értelme Magyarorszá...

Mi az élet értelme Magyarországon egy meleg embernek?

Figyelt kérdés

Iskolás kortól kezdve bántanak az iskolában, cinkeltek a tanárok, fenyegetnek, létezésedet nem kívánják kb a fél világon, lelki sérülést okoznak neked , politikusok és ideológiák ellened fordulnak, elveszik a jogod a családtól, minősítenek és általánosítanak téged , mindent megtesznek azért hogy tönkretehessenek, kitöröljenek a létezésből. És ezt akkor is teszik veled ha nem vagy az "önmagad hirdető pride-os" vagy hogy mondják már. Érzésből, látásból is megtudják rólad hogy te most másabb vagy.

Költözhet bárki külföldre,de van aki nehezen tudja ott hagyni az otthonát. Azt sem tagadom hogy vannak bajok az ilyen közösségekkel,de valójában nagyon sok normális, tehetséges, csodás leszbikus és meleg ember létezik. 17 évesen már még most sem értem miért kell mások életét taposni. Van akinek a család az élete értelme, de ezt az álmot is szét tapossák számukra. Szégyen hogy mások élete politikai téma máig is. Magyarországon azért éljen a meleg ember hogy haláláig dolgozzon és elnyomják? Vagy most milyen életet képzelnek azok el nekünk akik ezeket a körülményeket teremtik élő számunkra?

2023. jún. 15. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Miért akarsz az egészbe valamiféle célszerűséget belemagyarázni?
2023. jún. 15. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Ez nincs így. Most te is csak valami propagandát akarsz hírdetni, ezért provokálsz itt nyilvánosan. De aki ismer személyesen meleg embert az tudja, hogy egyáltalán nincs így ahogy te kisarkítottad. Lányként majdhogynem elfogadott, de még fiúként is ha megbirkózol azzal a pár szúrós tekintettel (évente 1-2 hangos megjegyzéssel) amit az utcán a fiú pároddal való smárolásért kapsz, akkor ezen kívül más abúzus nem ér.
2023. jún. 15. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Én pont hogy azt látom, hogy okadek szinten nyomják már a meleg propagandat.

Netflixen gyakorlatilag minden második sorozatban meleg vagy lezbi vki.

Nekem van baráti körben meleg, sose szekáltuk és nem is mesélt ilyenről sose. Kicsit túlzott amit te leirtal a kérdésben

2023. jún. 15. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

#3: az összes sorozatban meg van heteró. Akkor ez heterópropaganda?

Egyébként a tudtommal a Netflix-sorozatok alapvetően nem magyarországon készülnek...

2023. jún. 15. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

A melegség, mint olyan a szexualitáshoz tartozik, ami véleményem szerint magánügy.

Ha neked van egy párod, akkor a kettőtök viszonya a ti dolgotok, és nem kell az útcán ezt azzal hírdetni, hogy smároltok, kézen fogva jártok stb.

Lehet heterónak kinézően viselkedni, és nem fofnak érni intrikák.

Ha viszont felvállalod magad, akkor nézz át ezeken az embereken, mert nem az a lényeg, hogy mit mondanak. Hanem az, hogy ti mit éreztek.

2023. jún. 15. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
40%

Ez valami propaganda szöveg? Amúgy a válasz: 42.

Én nem láttam még cikizést, kiéve a Pride-on...

2023. jún. 15. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem nem azért bántanak ha bántanak

Külföldön se elfogadóbbak az emberek

2023. jún. 15. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Öt éve igyekszem már kilábalni abból a mélységes lelki nyomorból, amibe egy borzalmas gyermekkor taszított, de ebben az országban szerintem nem tudnék egy életet végigszenvedni anélkül, hogy meg ne őrüljek. Meleg vagyok, ezt régebben előszerettel róttam fel magamnak a további életem gátlójaként. Tizenkettő voltam, amikor – főként a melegségem elnyomása és a rengeteg bennem felhalmozódott önütálat hatására – öngyilkosságot kíséreltem meg. Fura is így visszagondolni, hisz még most is gyerek vagyok, pedig ennek már öt éve. Rettenetes állapotban voltam, mégsem vette észre senki. A környezetemben élőknek ez volt akkoriban a legkisebb gondjuk, nem igazán figyeltek rám. Aki észrevette, az is letudta annyival, hogy ezen úgysem lehet segíteni, fel kell dolgozzam a családi dolgokat (egyik szülőm elvesztése, családi viszály stb.), majd elmúlik magától.

A legutóbbi öt évben sokat fejlődtem, de továbbra sem tudom elmondani azt, hogy szeretem azt, aki vagyok.

Aki nem éli át, nem része ennek a kisebbségnek, nem is veszi észre, hogy mennyi inzultus ér minket. Nem is feltétlen szándékosan, de ott van az állandó bu*zizás, a kormány szavai, a nagyszülők helyeslése a TV-ben hallottakra, az indokolatlan beszólások ellenünk stb. Tudjátok egyáltalán, hogy milyen, amikor egy közeli családtagod azt mondja, hogy „bárcsak minden meleg megdöglene”? Fogalmatok sincs, hogy milyen ezt hallani, és a belső fájdalmat visszaszorítva érdemben válaszolni arra, hogy tulajdonképpen a halálodat kívánta. Egy embertől is fáj ezt hallani, a fél családtól pedig egyenesen megőrjítő, tinédzserként mindezt kibírni több, mint amit az idegeim épen túlélnek.

Úgy érzem elég fájdalmat gyűjtettem eddigi rövid életemben ahhoz, hogy az halálomig kísértsen, ezért csupán abban reménykedem, hogy legalább egyszer éljek meg valamit, amiért megérte annó eldobni azt a kést. Ennél többre, boldogabb életre nem látok már reális esélyt. Utóbbinak a lehetőségét már nagyon rég eltemettem.

2023. jún. 16. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Olyan szanalmas hogy itt ha valaki mond egy velemenyt ami raadasul nem is banto egybol negy a lepontozas na ez a pc diktatura
2023. jún. 16. 17:59
 10/10 Lacás1976 ***** válasza:
53%
Az élet értelme melegként itthon: élvezni amit lehet, sokat szexelni. Megtalálni azt a kis jót ami még maradt ebben a középkori szemlélet felé tartó lehangoló országban....
2023. jún. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!