Milyen okból hagytál ott egy pszichológust, és cserélted másikra?
Beszélgetni mással is tudok a problémáimról.
Csak bizalom kérdése.
Az elsőt: neves magazinoknak irkál, USA-ból tartott online terápiát, állandóan csak beesett vagy egyenesen késett az időpontról, aztán meg légzőgyakorlatokat tartott nekem a 16 ezres gázsiért.
A másodikat: neves egyetemen neves oktató volt, állandóan hülye értelmezéseket adott mindennek, egy idő után ráhagytam, akkor meg baj volt, hogy félreértett. Ő szakította meg a terápiát azért, mert párhuzamosan párterápiát kezdtünk és szerinte ez összeférhetetlen. Miközben pont az az ideális és hatékony, ha a párterápia mellett mindenki egyénit is végez… Vele korábban is volt ilyen konfliktusom, hogy elmentem családállításra NÉLKÜLE! Kissé neurotikus volt a csaj, később beláttam.
A harmadikat azért, mert nem akartam reggel 8 előtt felhívni vasárnap, hogy magas láz miatt lemondjam a hétfő 8 órás terápiát, ezért 8:20-kor hívtam és nem engedte lemondani, mert 24 órával előtte kell. Plusz ő csak a mosolyogva bólogat kategória volt, az ilyen sajnos nem elégíti ki az intellektuális igényemet.
A negyediket nem hagytam ott, több éve hozzá járok, megelégedéssel.
Az egyik kinevetett, hogy volt egy tantárgyi felmentésem, akkor még gimis voltam. Kb. Kigúnyolt hogy hogy akarok én ebben a szakmákban dolgozni (ma már diplomás vagyok). Férfi volt a faszi. Volt egy másik is, de nem, nem tudok felhőtlenül férfiakban megbízni azok után. Plusz 6 hetente tudtam járni (sztk) nem sok haszna volt.
Elmentem egy nőhöz, vele jó volt . Abbahagytam majd újrakezdtem vele a terápiát. Másodjára ő hagyott szrban, szakmailag és emberileg is. Azt hiszem beteg lett, csak épp nekem nem szólt róla. Emaileim nem érdekelték, miközben a munkahelye nem is tudott róla. Nem győztek bocsánatot kérni tőlem, miközben én a pénzem meg időm áldoztam rá..
(Btw nincs ennyire komoly “bajom” szimplán még gimiben megpróbáltam az sztk-s pszichológusokat) a nő pedig magánban volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!