Mit tegyek,ha kitett a pszichológusom, de nem tudok továbblépni?
Súlyos depresszióm van,pszichiáter állapította meg.
Találtam hónapokkal ezelőtt egy tündéri kedves nőt,aki nagyon lassan, több hónap alatt, de felnyitott...
Tudni kell,hogy rendkívül zárkózott vagyok. Egész életemben bántalmaztak, sok szörnyű dolog van/volt. Ami most folytatódik a férjem által.
Ezekről eddig senkinek nem beszéltem soha, és nem is fogok tudni rajta kívül senkinek. Ez biztos.
Viszont úgy döntöttem, gyógyszer nélkül leszek túl ezen. Amilyen problémáim jelenleg vannak,azon a gyógyszer sajnos csak rontana az élethelyzetem miatt.
Így meg ő nem vállal tovább.
Kitett.
A kórházba tudok járni, klinikai szakpszichológushoz. De ott nem megy a beszéd. Az a pszichológus nem jön be, zavar a zaj,a többi ember,a kórházi atmoszféra...És ritkán is vállal. 4-5 hetente 1x. Ez nagyon kevés.
Nem megy.
Így meg összeomlottam. Öngyilkos késztetésem van kb 8-9 hónapja. Volt egy-két neccesebb dolog, de megvagyok.
Viszont így egyedül nem fog menni.
Írtam neki egy levelet 2 napja,hátha visszafogadna. De olyan távolságtartó választ kaptam,hogy oda tuti nem mehetek vissza.
Félti a karrierjét,elmondta.
Nem tudom, mit csináljak. A családból senki se tud semmiről. Mivel mindenki érintett a bántalmazásban,senkihez se tudok fordulni.
Magamat meg már felőröltem kb. Attól félek, már nem bírom sokáig.
Arra is gondoltam,hogy felhívom a lelki segélyt,de nem mertem még eddig.
Természetesen barátom barátnőm senkim sincsen,világ életemben elzártam magam mindenkitől. Így éreztem magam biztonságban.
Viszont ennél a pszichológusnál biztonságban voltam. Úgy éreztem. Sose volt még ilyen eddig.
9!
Vannak olyan dolgok az életemben, ami miatt nem lehetek gyógyszerfüggő. Nem lehet.
Azért kezdtem el szedni,mert nekem sem kellemes a nap 24 órájából 20-ban azon gondolkodni,hogy mikor nyírom ki magam. Hidd el. Ha tehetném,szedném.
Sokszor kommunikáltunk emailben,mivel csak 2-3 hetente mehettem hozzá.
Valamint sok dologról csak így tudtam beszélni. Élőben nem ment.
Azért itt elég csúnya dolgokról van szó. Nem tudom, ismertek-e bántalmazott embert, de erről nem fogsz csak úgy cseverészni.
Én még sosem beszéltem róla eddig. Soha.
Jó is lenne.
Mi az,ami miatt ezt érzitek? Kíváncsivá tett.
Azt már le se írom,mennyire esik rosszul. Tök mindegy már nekem. Tényleg.
Csak kíváncsi lettem.
9-es vagyok. Szedtél valaha ilyen gyógyszert, Kérdező? Nem olyan, mint a filmekben, hogy beveszed egyszer, aztán repülsz meg sárkányokat látsz és egyből drogos függő leszel.
Tapasztalatból beszélek. Évekig szedtem többfajta antidepresszánst, nyugtatót és antipszichotikumot (már számát se tudom) és mégse lettem függő, egyikre sem. Nyilván pár gyógyszernek vannak bizonyos mellékhatásai, de mindegyik határozottan kellemesebb élmény, mint az agyvelődön átrobogó vonat.
Alszik. Dolgozott.
Sosem szedtem semmit. Se cigi (soha) se alkohol se gyógyszer semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!