Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok magamról lényegében semmit?

Figyelt kérdés

Tudom, eleg erdekes kerdes, de valahogy nem tudok azokkal a kerdesekkel mit kezdeni, hogy "mi a kedvenc ..." vagy "mi erdekel az eletben", "mi az amit szeretsz", es ha erre gondolok, eleg szar kedvem szokott lenni.

(16/f)

2023. jún. 11. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Twink
2023. jún. 11. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Szedd össze, amit tudsz. Mi érdekel? Miben vagy jó vagy kiváló? Mivel töltöd szívesen az idődet? Milyen a fizikumod? Mi az, ami taszít? Aztán kezdd el megtervezni, hogy miből fogsz megélni az érettségi után, mit fogsz tanulni. Nem kell, hogy valami nagy hivatástudat legyen mögötte, a legtöbb embernek a munkája csak a bevételi forrása.
2023. jún. 11. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek felszines hulye kerdesek.
2023. jún. 11. 15:55
 4/7 anonim válasza:
79%
ezzel én is így vagyok. És én még azokat "szeretem" amikor bekerültem középsuli 0.ik, 9.ik osztályában, hogy na akkor írj magadról mit tudom én milyen hivatalos delegáció előtt x pontba, belső pozitív-bátrabbak esetleg negatívokat is, +segítségként egy két külső tulajdonságot, és ezt mind név nélkül be kellett adni, és random az ofőd el kezdi felolvasni találomra valamelyikből, és úgy keljen kitalálni, hogy na vajon kiről szólhat, hogy a leendő osztálytársaid, tanáraid jobban megismerjenek. az egész egy cringe program volt úgy ahogy, és én is már előző héten ezen stresszeltem, hogy miket találjak majd ki magamról, mert már akkor tudtam milyen lesz. ez is csak a magunk fényezéséről szólt szóval sok értelme volt mondhatom. már aki kivéve nem írt negatívumokat is de az csak 1%a volt. eleve ilyen fiatalon max csak a családtagjaid, közelebbi rokonjaid tudhatják ilyen mélyen mik kerülhetnének fel egy ilyen listára, hacsak tényleg, nincs e már 1 igaz tényleg legjobb barátod. amit a 2es írt megállja a helyét, de ez azért nem olyan egyszerű mint ahogy leírta. én azt ajánlom próbáld ki a tudatos álmodást, hiszen a repülés elérésén, meg álmaid nővel való szexelésén, és a kedvenc sztárjaiddal legyen az élő-holt. on való túlján első sorban erre lenne való pont. na meg a spiritualitást is fel hoznám mert az is ebben a csoportba tartozik. 18f
2023. jún. 11. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolatban vagy a szüleiddel, szoktatok kommunikálni? Vannak barátaid?
2023. jún. 11. 22:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam veluk beszelni, de ha valami gondom van inkabb a barataimhoz fordulok, akik inkabb online baratok, akiknek a nagy reszevel meg talalkozni se talalkoztam.
2023. jún. 12. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
16 éves vagy.. egyrészt most alakul ki, hogy ki vagy te. Jó, ha foglalkozol az önismerettel, még akkor is ha a kérdésekre nincsenek válaszaid (még) vagy ha változnak a válaszaid, csak kérdezgesd próbálgasd magad, az életet.
2023. nov. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!