Nagyon kellemetlenül érzem magam ez miatt a helyzet miatt. Mit tegyek, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Vendégségben voltam egy ismerősnél, másodszorra, pár hónapja ismerem.. azt mondta hogy még lehet értenj, hogy nem könnyű az élete, és szüksége van alkoholra és én vettem neki összesen kb 7-8 ezer Ft értékben, azt mondta azért kéri, mert tudja úgysem mondok neki nemet. Utána összefutott egy haverjával és utána ment, mert beszélni akart vele és én egyedül mentem az állomásra. Nagyon kellemetlen mert ennyi pénzből inkább ettem volna finomat vele együtt, de nem mertem nemet mondani, nem akartam haragot. Kellemetlen ez a helyzet2023. jún. 11. 14:52
2/3 anonim válasza:
Töröld ki az illető valamennyi elérhetőségét a telefonodból és ha esetleg legközelebb találkoztok, ne fogadd a köszönését. Alkeszekkel nem érdemes barátkozni.
3/3 anonim válasza:
Ne becsuld ennyire ala magad. Mas ember is baratkozna veled, nemcsak olyan, aki leplezetlenul kihasznal. Meg az alkoholistak se mind ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!