Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológusnál mindenképp...

Pszichológusnál mindenképp előjön szexuális téma?

Figyelt kérdés
Ez hozzá tartozik a terápiához? Csak azért kérdezem, mert én erről nem annyira tudok nyíltan beszélni, múltkor elmentünk ebbe az irányba, és eléggé zavarba jöttem, és nem igazán tudtam beszélni róla. Egyébként nem szexuális gondokkal járok hozzá, de azt mondta ez is az én részem, ezért kell beszélni róla.
2023. jún. 11. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel láthatóan gondjaid vannak vele, lehet az okozza a problémákat, ezért akar beszélni róla.

Amivel nincs elakadás, arról fölösleges hetekig beszélgetni.

2023. jún. 11. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem ártana pedig, hisz látgatóan gondjaid vannak a témával
2023. jún. 11. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Ó. Igen, csak nekem olyan gondjaim vannak vele, amit szégyellek elmondani. Értem, hogy pszichológus, de gáznak tartom a dolgot. Leírom, mert itt úgyse tudja senki ki vagyok, szóval a párommal együtt vagyunk, de már régóta nincs köztünk szex. Ezt nem merem elmondani.
2023. jún. 11. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Hű.
2023. jún. 11. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A pszichológus se tudja hogy "ki vagy". Egy páciens vagy neki a több százból. Illetve a világon szerinted hány olyan pár van akik között nincs már szex? Hát nyilván nem kevés... Egy orvosnak semmit nem gáz elmondani, azért van hogy segítsen.
2023. jún. 13. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!