Házi orvos felírhat altatót nekem? 25n
Nos, az a helyzet, hogy 1 hónappal ezelőtt szakított velem az exem, ami annyira felkavart, hogy 2 napig semmit nem aludtam. Második éjszaka, mikor hajnali 5-kor is még csak forgolódtam, akkor anyukám mondta, hogy neki fél évvel ezelőtt a házi orvosa felírt altatót, mikor kiderült, hogy rákos. De ő nem szedte be.
És bevettem egy szemet. Viszont annyira elkezdtem rástresszelni, hogy másnap sem fogok aludni, hogy másnap is bevettem... majd megint... és ez tart egy hónapja... odáig eljutottam, hogy csökkentettem az adagot, már csak fél tablettát szedek. Próbáltam elhagyni, de nem tudtam aludni, szerintem függőség alakult ki. Most igyekszem elhagyni, és a csapból is ez folyik ismerőseim által, hogy hagyjam abba, ne szedjem stb.. tudom, hogy nagyon nem jó, hogy így alakult, de egyszerűen ráfüggtem, és most próbálom fokozatosan csökkenteni az adagot.
Viszont a szakításon felül most a munkahelyem is iszonyatosan stresszes (ez jövőhétig fog tartani, ugyanis készülünk egy saját rendezvényre, aminek többek között én is vagyok a főszervezője és nagyon nem haladunk jól a szervezéssel és pattanásig is vagyok feszülve). Az van a fejemben, hogyha vége ennek a munkahelyi herce-hurcának, akkor hagyom el végleg, mert jelenleg felrobbanok az idegtől, annyira kivagyok a munka miatt (is). Konkrétan tegnap csapkodtam már itthon az egeremet, olyan ideges voltam.. :(
Viszont lassan elfogy az az egy doboz altató, és szeretnék felíratni még egy dobozzal, hogy jövőhétre is legyen még. De nem tudom, hogy a házi orvos előtt mennyire lenne kellemetlen ez, hogy olyan altatót szedek, amit nem is nekem, hanem anyukámnak írt fel.. anya kategorikusan kijelentette, hogy ő nem fog még egyszer altatót felíratni. Viszont most emiatt is stresszelek nagyon, mert a jövőhetem brutál lesz, ráadásul lesz hétvégén egy céges eseményünk is, vidéken alszunk, nem is saját ágy, és nem tudom, mi lesz, ha nem tudok altatót bevenni.
Tudom, nagyon gáz az egész történet, szégyellem is magam emiatt, és le is szeretnk szokni róla, de úgy érzem, nem a jövőhéten érdemes abbahagyni, mikor pattanásig vagyok feszülve. Addig viszont nem lesz elég altatóm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!