Hogyan tudnám megszűntetni a traumakötést egy pszichopata nárcisztikussal?
Röviden, pár hónap után beláttam, hogy a kapcsolat nem működne hosszútávon, mivel nekem is elég rendesen vannak nárcisztikus vonásaim, kinyírnánk egymást…viszont már több ideje vagyunk külön mint együtt ennek ellenére mégis egyre jobban erősödik a hiánya.
Pszichológushoz is járok de nem igazán segít, ideig óráig jobb miután jártam nála de lelkileg kifacsar az egész..
Nekem is volt nárcisztikus pasim. 3 hónapig depis voltam a szakítás miatt, pedig én léptem le. Az áttörést egy közös barátunkkal való beszélgetés hozta meg, aki elég közelről látta a kapcsolatunkat...megerősített, hogy jól tettem, hogy leléptem...persze ez egy hosszabb beszélgetés volt.
Engedd el, rövid az élet.
Igen a gyermekek empatikusak , de közel sem annyira , mint a felnőttek ( már amelyik az…) a gyerek tanulja menet közben mi az , nem úgy születik , hogy tiszta empata , nyílván ezért próbálkozik a szüleinél , ezért dobál , stb….
Egy igazi nárcisztikus ( nekem egy női rejtettem volt 7 éven keresztül)
Valóban úgy viselkedett ,mint egy gyerek, olyan dolgokon sírt , hogy én éreztem magam hülyének , hogy én meg szinte nevetek ugyanazon .
Borzalom az élet egy ilyen emberrel , aki 30 évesen egy 7 éves gyerek szintjén van érzelmileg….
Van egzisztenciája , mindene , mégsem jó soha semmi , minden kell neki azonnal , de nem sokáig örül semminek….
Párja egy eszköz céljai eléréséhez , semmi több .
Elnézést soha nem kér , nem látja be a hibáit , tehát felesleges is számonkérned .
Igazából egy gyermek a leggonoszabb fajtából…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!