Mit tegyek, már az öngyilkosság sem megoldás?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy ha meghalok ugyanúgy szenvedni fogok, és ugyanúgy magányos leszek. Vannak szellemek, hiszen rengeteg kisgyerek látja a szellemeket, be is szokták mérni őket. Szellemek magányosak, nem élvezik az egészet.
Viszont én szenvedek. Magányos vagyok én is, senki nem szeret, depressziós vagyok. Nincsenek barátaim se senkim.
2023. máj. 28. 00:58
1/5 anonim válasza:
Mindenkepp csinald vegig az eletet.
2/5 anonim válasza:
Akkor pont itt az ideje, hogy Jézushoz fordulj-sosem leszel többet magányos:) Unatkozni viszont nem fogsz az tuti:)
3/5 anonim válasza:
Utolsó válaszolóval egyetértek.
Fordulj Jézushoz. Ő segít rajtad. Olvasd a Bibliát! Ha még nem olvastad mélyebben, javaslom kezdd az Újszövetséggel!
-Egy másik válaszoló.
4/5 anonim válasza:
Hát ha a szellemekbn hiszel, akkor neked valóban valamelyik vallás lehet a megoldás. Nem feltétlenül a keresztény, talán van más, ami békét ad neked.
Én nem hiszek az ilyen ezo dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!